دخترم کلاس دومه.قبل خواب بغض کرد.گفتم چی شده.گفت من امروز تو کلاس حرف زدم مبصر ۱۳ بار اسممو نوشته.خانمم گفته اگه از ۱۰تا رد بشه میفرستم دفتر.مال من ۳تا بیشتره.حالا برم چی بگم؟گفتم از مدیر عذرخواهی کن بگو دیگه تکرار نمیشه.گفته نمیتونم.آخه دوباره تکرار میشه😅گفتم خب به خانم پیام میدم این بار و ببخشه دفتر نفرسته خوبه؟با بغض و گریه گفت آره،خوابیدیاد زمان خودمون افتادم😢
آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
خاک تو سر مدرسه بچه خا کم استرس دارن تو این خراب شده
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
خاک تو سر مدرسه بچه خا کم استرس دارن تو این خراب شده
من بودم معلم رو فردا کباب میکردم ک چرا ب ی بچه هم سن بچه من (مبصر)تا این حد اختیار عمل داده بعد تو خونه ب دخترمم میگفتم کنتر حرف بزن تا متوجه درس بشی خودمم قبل بچه دار شدنم دبیر بودم البته مقطع دبیرستان ولی این خد اختیار دادن ب مبصر جایز نیست
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بهتر نبود به جای اینکه پشت بچه ات در بیای قانون کلاس رو بهش یاد بدی و سکوت کردن رو
خیر بااااید پشت بچه دراومد🥰🥰🥰
بهتر نبود به جای اینکه پشت بچه ات در بیای قانون کلاس رو بهش یاد بدی و سکوت کردن رو
گور بابای مدرسه و قانونش همش فدای بچم بروبابا
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...