عاشقان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2252 عنوان پریودی 77 بازدید | 8 پست من یکم پریود شدم تا ششم که خوب شدم دوباره امشب پریود شدم دلیلش چیه مجردم و بیست و هشت سالمه روزهای قبل از خ.ک…!اگه بازم حالم خوب نشد،تا قبل از ۳۰ سالگی تمومش میکنم🙂چیزی نمونده…اینطوری برای همه بهتره…🫶 دیروز | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیریزی عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 4625 استرس نداری؟قبلا هم تکرارشده؟ «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
miutaru عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 2101 اسم کاربریت داغمو تازه کرد😭و پروفت در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ...کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی 🚶🏻 با افتخار عضو رسمی انجمنH_T_A🤌🏻✨
disan عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 112 خدایی اینو باید بری پیش دکتر دیگه اینجا مگه کسی معاینات میتونه بکنه
عاشقان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2252 استرس نداری؟قبلا هم تکرارشده؟ قبلا تابستون اینطوری شدم قبل از ازمون یه بار اینطوری شدمالان هم چرا خیلی استرس دارم چند وقتهدل و کمردرد شدید دارم امشب و خون تیره میاد🤦♀️میترسم علایم یایسگی نباشه🤦♀️ روزهای قبل از خ.ک…!اگه بازم حالم خوب نشد،تا قبل از ۳۰ سالگی تمومش میکنم🙂چیزی نمونده…اینطوری برای همه بهتره…🫶
نیریزی عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 4625 قبلا تابستون اینطوری شدم قبل از ازمون یه بار اینطوری شدمالان هم چرا خیلی استرس دارم چند وقتهدل و کمر ... حتما دکتر برو اگه قبلا تکرار شده ممکنه جدی باشه مشکلت «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
عاشقان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2252 حتما دکتر برو اگه قبلا تکرار شده ممکنه جدی باشه مشکلت ممکنه از علایم یایسگی باشه؟ روزهای قبل از خ.ک…!اگه بازم حالم خوب نشد،تا قبل از ۳۰ سالگی تمومش میکنم🙂چیزی نمونده…اینطوری برای همه بهتره…🫶
نیریزی عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 4625 ممکنه از علایم یایسگی باشه؟ تا جایی ک میدونم نه بیشتر بخاطر اضطراب و استرس اتفاق میوفته ولی باید دکتر بری ممکنه خدانکرده پلی کیستیک داشته باشی «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»