2777
2789
عنوان

🔮حجاب چیست❓🔮

85 بازدید | 2 پست

🔮حجاب چیست؟

پرهیز از جلوه گری است

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

🔮ریا چیست؟

ریا، این است که انسان، کار را برای مردم انجام دهد.

(وقتی شما تصمیم به انجام کاری دارید و چه کسی آنجا باشد چه نباشد شما به هر حال آن کار را انجام بدهید پس مطمئن باشید ریا نیست.

✔ ریا آن است که اگر طرف آنجا را ترک کند شما دست از کار میکشید)

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

🔮علم و کار و تفکری که تو را از انجام دادن واجبات بندازه اون کار خدایی نیست

🔮از کجا بفهمیم نمازمون قبوله❓

از اونجایی که اگه از انجام گناه جلوگیری کنه.

از اونجایی که نماز بخونی و بتونی در طول روز از گناه دوری کنی اون یعنی مقبوله.

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

🔮تقوا چیست❓

یعنی خودمراقبتی و خودنگهداری در برابر انجام گناه.

تقوا تُرمُز انسان است در مقابل انجام گناه.

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮 🌺🌺 🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮 🌺آتش بر ابراهیم گلستان نمیشد اگر تا آخر امیدوار باقی نمی ماند🌺

✨﷽✨

✅چرا باید خدا را عبادت کنیم با اینکه از ما بی نیاز است؟

✍حضرت موسی علیه السلام فرمود: روزی بز ضعیفی بالای صخره ای رفت و ممکن بود اتفاقی برایش بیفتد.

با هزار مصیبت و سختی خودم را به صخره رساندم و بز را در آغوش گرفتم

و در گوشش گفتم: این همه دویدن من دنبال تو برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو در جیب من می رود.

به خاطر خطر گرگی است که تو نمی بینی و نمی شناسی و او هر لحظه اگر دور از من باشی به دنبال شکار توست.

🌟ای جوان بدان که خدا را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت می خواهد از او دور نشویم تا شیطان بر ما احاطه پیدا نکند و در دام حیله های شیطان نیفتیم...

"وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِکْرِ الرَّحْمٰنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ " و هر کس از یاد خدا رویگردان شود شیطان را به سراغ او میفرستیم پس همواره قرین اوست (زخرف 36)

📚الانوار النعمانیه

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮 🌺🌺 🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮 🌺آتش بر ابراهیم گلستان نمیشد اگر تا آخر امیدوار باقی نمی ماند🌺

❓سؤال:

سلام در مورد علت آفرینش انسانها گفته میشه که ما خلق شدیم تا به کمال برسیم

سوال من اینه که چه اشکالی داشت که همه ما از ابتدا در کمال خلق می شدیم و در نهایت نعمتها و کمال بودیم.وقتی خداوند غنی مطلق است هیچ مشکلی هم پیش نمی آمد.

چ عیبی داشت که از اول همگی تو خوبی و نعمت بودیم . مثل بهشت که همه در نعمت هستند هرچند که باهم تفاوت مراتب هم دارند

✅ پاسخ:

بِسم اللّه الرَّحمنِ الرّحیم

معنای آن حرف این است که، انسانها اختیار نداشته باشند.

چون وقتی اختیار داشته باشند، کار بد می کنند و کار خوب را ترک می کنند، بعضی هایشان، خب با اختیارشان، کارهای خیلی خوب انجام می دهند؛ این که همه خوب باشند، یعنی همه فرشته باشند. خب خدا آن را قبلا داشته و دیگر لازم نیست دوباره خلق کند.

مطلب بعدی این که شما، بهشت را امری اعتباری فرض کردید، مثل اینکه شما مثلا شهردار شدن، رئیس جمهور شدن، نمی دانم دارا شدن، فقیر شدن؛[مثل]اینها فرض کردید، در حالی که اینجوری نیست.

دقیقا[فرض]سؤال شما این است که

این بچّه ای که الان دو سالش است،[مثلا می پرسند]این می خواهد در آینده چه کاره بشود؟ می گویند میخواهد پزشک بشود، [می پرسند]پزشک چه؟[می گویند] فوق تخصصِ مثلا پزشکیِ فلان رشته یا پروفسور بشود.

میگویند خب چرا همین الان به او نمی دهید؟ همین الان، آن فوق دکتری را به او بدهید، یک کاغذ است دیگر، به او بدهید بگذارید

بشود فوق دکتری!

آیا این به درد می خورد؟

بهشت را، شما، اعتباری فرض کردید، مثل همین قراردادهای دنیا؛ در حالی که بهشت، چیزی جز همان حقیقت خود اعمال انسان نیست.

جهنّم فعل ماست، بهشت هم فعل ماست، بدون انجام فعل بدون مسیری که به بهشت منتهی می شود، بهشتی وجود ندارد که حالا بخواهیم بگوییم چرا خدا به بهشت نبرده انسانها را.

شما خیال می کنید بهشت از قبل آماده شده؟ خدا بعضی ها را می خواهد ببرد، بعضی ها را نبرد،

همینطور دلخواه خودش یک عدّه ای را می برد یک عدّه ای را نمی برد، نه! بهشتی وجود ندارد، بهشت را اعمال من و شما می سازد.

چنان که جهنّم را هم اعمال من و شما می سازد.

« إِنَّ الَّذِينَ يَأْكُلُونَ أَمْوَالَ الْيَتَامَىٰ ظُلْمًا إِنَّمَا يَأْكُلُونَ فِي بُطُونِهِمْ نَارًا»

این مال یتیم خوردن، حقیقتش، نار است، آتش است؛ منتها حالا اینجا متوجه نمی شوند.

نه این که، خدا قبلا آتشی را خلق کرده باشد بعد مالِ یتیم خور را بیندازد درون آن آتش.

نه،[اعمال انسان]خودش، آتش را به وجود می آورد.

🖊پیاده شده از صوت استاد رضا محمدی شاهرودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.