2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنبلی داشتم که برطرف شده شکر خدا با دارو.شوهرم کم تحرکی وحرکت اسپرم پایین

ایشالله که مشکل ایشونم حل شه.

ماکه ظاهرا مسکلی نداریم.اگه این ماه نشم بعد ماه رمضون میرم عکس رنگی.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

بچه ها اگر تهرانید برید پیش حکیم مومن تبریزی، خ بهارشمالی

شاید هزاران نفر جواب گرفتن ازش برای بارداری و بیماریای دیگه

یه دونس

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه ها اگر تهرانید برید پیش حکیم مومن تبریزی، خ بهارشمالی

شاید هزاران نفر جواب گرفتن ازش برای بارداری و بیماریای دیگه

یه دونس

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بارداری به گروه خونی ربطی نداره

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
با اجازه  خانوما کدوم گروه خونی ها که ازدواج کنن برا بچه آوردن مشکل پیدا میکنن؟

ازلحاظ RH باید چک شن، تاجایی ک میدونم o منفی و o مثبت باشن زوجین باید ار هاش چک شه و آمپول باید بزنه زن

من تنبلی داشتم که برطرف شده شکر خدا با دارو.شوهرم کم تحرکی وحرکت اسپرم پایین

کم تحرکی اس پرم و اینا همون حکیم مومن تبریزی خیلی کمک میکنه

ازلحاظ RH باید چک شن، تاجایی ک میدونم o منفی و o مثبت باشن زوجین باید ار هاش چک شه و آمپول باید بزنه ...

آره , چون منو شوهرم هر دو گروه خونیمون یکی 

بعد گفتن اگه یکیمون منفی بودیم مشکل میشد

تو رویای واقعی زندگیمی    
برا بارداری روگام میزنن مشکلی با ازدواج نداره 

درسته همون دیگه باید حواسشون باشه به این