2777
2789
منo+و یه سالو نیم منتظرم😭😭😭😭😭😭😭

منم دو سال و نیم منتظرم .  

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من oمثبت و سه تا بچه دارم اولی بعد سه ماه دومی همون ماه اقدام سومی هم که خدا خواست برامون 

یه سقط هم داشتم 

پس ربطی نداره 

مادرشوهرم همینطور و خواهرها 

مامان خودم خاله هام هم همن طور و عمه هام

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

رایان منم عین تو گروه o+ هستم. یجایی خوندم ک نازا یا دیر بارور هستن. منم خیلی ناراختم یه ساله نازایی دارم هیچ مشکلی هم ندارم نه کیست نه عفونت پرویدامم مرتبه خیلی استرس دارن و ناراحتم

ایشالله که بزودی باردار میشی.مشکلتون چیه؟؟

من تنبلی داشتم که برطرف شده شکر خدا با دارو.شوهرم کم تحرکی وحرکت اسپرم پایین

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
خدا كنه اين طور كه شما ميگيد باشه يه سرچي بكنيد ببينيد خودتون

عزیزم سرچ بیخیال چیزی که خودمون دیدیم قبول داریم من اطرافم بجز خانواده پدری شوهرم همه oمثبت هستن و همه هم همون ماهها اول بچه دار شدن 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
تو اين ماه مبارك دعا ميكنم كه خداوند خلاف إينو بهمون ثابت كنه و بگه تا من بخوام هيچي نميتونه جلو دار ...

انشالله.خدا از هر دکتری بالاتر و از هر دارویی تواناتره.