2821
2789
عنوان

این چند روز 🙃🙃🙃

43 بازدید | 4 پست

چند وقت بود من متوجه شدم بدنم یجوری شده انگار از دور کمرم بود و دور کمرم متقارن نبود خیلی پیگیری کردم و رفتم پیش دوتا دکتر و گفتن که انحراف داری (اسکولیوز)بیماری قابل درمان نیست ولی میشه جلوی پیشرفتشو گرفت

و کاملا معلوم بود که بیماریم پیشرفت کرده بود چون قبلاً اصلا پیدا نبود و نمیشد تشخیص داد

اگر بخوام جلو پیشرفتشو بگیرم باید جراحی بشم (البته راه های دیگه ای هست که برای انحراف کمتر معمولاً استفاده میشود)

جراحیشم یه پلاتین میاد تو کمرم و مهره ها و.......و یه زخم بزرگ از گردن تا پایین کمرمه:)💔 و توی حرکت محدود میشم تا یه مدت ولی بعدشم بصورت کلی مثل قبل نمیشم دیگه😪

خلاصه هنوز تو شوکم انگار یه آدمم که روحش که حتی قبلا شکسته بود ،،،الان دیگه نابود شده:))

You.....:)))

خواهرمنم داره ولی اون وقتی کوچیک بود تصادف کرده بود خدا بزرگه هرکسی یه مشکلی داره و برای هرمشکلی هر چاره ای خدا بزرگتر ازغم وغصه هامونه ازخدا میخام عاقبت بخیر شی برات صلوات فرستادم....👀💖ناراحت نباش خب....

آســوده بــاش کــشتی مـــاراخـــدامی رانــــد🌊🛳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز