گلی2626 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 48 عنوان سایت آیشیکو 54 بازدید | 9 پست سلام بچه هاتورو خدا کسی از آیشیکو خرید کرده ؟دو و پونصد لباس سفارش دادم ازش میترسم نرسهکسی میدونه؟خیلی پشیمونم دیروز | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4706 دوستم سفارش داد هم خیلی دیر رسید هم اصلا اون چیزی نبود که سفارش داده بود رنگاشون کاملا فرق داشت از نزدیک خیلی مضخرف بودن مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗
گلی2626 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 48 دوستم سفارش داد هم خیلی دیر رسید هم اصلا اون چیزی نبود که سفارش داده بود رنگاشون کاملا فرق داشت از ن ... بعد از چند روز رسید؟من کرمانشاه هستم
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4706 بعد از چند روز رسید؟من کرمانشاه هستم نمیدونم فکر کنم حدودا یک ماه شد اون موقع بلک فرایدی اینا بود تخفیف داشتن شلوغ بود ولی در کل اصلااااا راضی نبود مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗
گلی2626 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 48 نمیدونم فکر کنم حدودا یک ماه شد اون موقع بلک فرایدی اینا بود تخفیف داشتن شلوغ بود ولی در کل اصلااااا ... خدا کنه برسه دستم حقوقمو دادم واسش مثل چی پشیمونم اصلا یادم نبود بیام چک کنم رضایتا رو
گلی2626 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 48 کد رهگیری بگیر ازش نوشته وقتی ارسال بشه کد رهگیری میدهپرداختش از شاپرک بود این ممکنه معنیش این باشه معتبره؟
گلی2626 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 48 نمیدونم فکر کنم حدودا یک ماه شد اون موقع بلک فرایدی اینا بود تخفیف داشتن شلوغ بود ولی در کل اصلااااا ... ببخشید من دوباره سوال میپرسم.از آیشیکو قزوین سفارش داد؟
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4706 خدا کنه برسه دستم حقوقمو دادم واسش مثل چی پشیمونم اصلا یادم نبود بیام چک کنم رضایتا رو نگران نباش میرسه دستت ولی کیفیت مورد نظرتو نداره مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4706 ببخشید من دوباره سوال میپرسم.از آیشیکو قزوین سفارش داد؟ آره فالوور هم خیلی داشت مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗