2789

برای خودت خرید ج کن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂🥲 حالا ببینم آقایی شاهکار میکنه یا نه ما که بیشتر از حد مجاز خریدیم براش امیدوارم خراب نشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

چیاگرفتی

25 همین ماه ولنتاین هست من یه تیشرت. خوشبو کننده. قاب گوشی. دسته کلید. جاکارتی براش خریدم 1تومن در اومد پام بعدا شاید نتونم ببینمش در ماه سه بار هم میبینم هنوز همو ندیدم ولی امیدوارم جبرانش کنه وگرنه خونش گردن خودش هست آتیش میزنم اما بهونه های هم میاره نیاد یا کادو نده اما خودش گفته که میام نیاد هم نیاره هم به روش میاد من همیشه خیلی احترامش کردم حالا دیگه ببینم اون چیکار میکنه خودش گفته بود جبران میکنم برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

شما چی گرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40