به به نوش جان پس آش رشته بی سبزی اَقلامی که نام بردی درسته ؟
اره گلم بذار قشنگ بگم .اول پیاز سرخ میکنی بعد اب جوش میاری حبوباتی که قبلاً بختی و به آب جوش به همراه پیاز داغ و آبلیمو یا لواشک ترش میریزی تو آب جوش بعد یه ربع آلبالو و قیسی و آلوچه که قبلاً شستی و تو آب خیسوندی به همراه آبش به اشت اضافه میکنیم .بعد رب تفت میدی بخش نمک و فلفل و زردچوبه بهش میزنی به اشت اضافه میکنیم بعدپنج دقیقه دیگه رشته آش و اضافه میکنیم رشته آش که پخت تو کاسه اشت با نعناع داغ و پیاز داغ فراوان میخوری .امیدوارم بپزید و لذتشو ببری
تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.
بانوی مهر و سلیقه 💓 ممنونم از توضیحات کاملت حتما درست میکنم🙏
قربونت قشنگم 😘
تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.