2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

57 بازدید | 10 پست

سلام دخترا چون خیلی ها تو فکر کاشت ابرو هستن خواستم تجربیات مو از ابتدا بگم من کلینیک گلچهره رو انتخاب کردم چون هم کسایی که چندین سال پیش اونجا کاشت کردن از نزدیک دیدم هم کار پیجشون بسیار طبیعی بهشون پیام دادم مشاورشون از روز اول عالی هر سوالی با حوصله بلافاصله جواب میدن آزمایش نوشتن فرستادم حتی تماس گرفتن وصل کردن دکتر و ریز ب ریز جواب آزمایش رو برام توضیح داد و توصیف کرد مشاورشون پیگیری ها عالی من پنجشنبه ۷صبح نوبت دارم انشالله نتیجه رو میگم براتون

یه خانومی تو سایت میگفت دو ماهه کاشت کردم تو گلچهره برای ایشون نامتقارن شده بود شما حتما چک کن طراحیو بعد بزار بکارن

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانومی تو سایت میگفت دو ماهه کاشت کردم تو گلچهره برای ایشون نامتقارن شده بود شما حتما چک کن طراحی ...

من مژه کارم چنتا مشتری هام اونجا انجام دادن واقعا ناز شد بود اره موقع طراحي باید حواسمون باش

بسلامتی ان شاالله منم 4ماهه کاشتم

عزیرم مبارکتون باش خوب شده راضی هسید؟ دوران نقاهت ندار ؟ میگم ی سوال در حین کاشت میزارن گوشیمون با خودمون ببریم ؟چون من باید برم تهران ی صب تا عصر بی گوشی مامانم نگران میش

و اینکه شما که از نزدیک نمونه کارا رو دیدید ابروها سیخ سیخی نمیشن؟

اصلا وای انقد آبروشون ناز بود من نفهمیدم کاشت دیدم دارن ب اصلاح کارمون میگن ابرومون بر ندار فقط کوتاه کن کاشت ما همه دهنمون باز بود