2777
2789
عنوان

توی مدرسه

106 بازدید | 16 پست

پریود شدم شدیددد. افتضاح بود. واقعا نمیدونستم باید چیکار کنم یه ساعتو نیم باید تحمل میکردم معلم عقده ای هم بمیری اجازه نمیده بری بیرون هیچی دیگه کل لباس زیرم خونی شد خوشبختانه یه نوار داشتم تو کیفم . خیلییی حس بدی بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میفهممت خیلی حس بدیه هم حالت بده و بیحال و بی حوصله لی و هم اینکه معلم ازت توقع داره بهش گوش بدی و جوابشو بدی🥲🫂

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

حتی اگه از لباسمم میزد بیرون اجازه نمیداد برم سرویس بهداشتی میگفت باید زنگ بخوره

حالم بهم میخوره که از کسایی که یه کاریه ای هستن از مقام خودشون سوءاستفاده میکنن

آره بحث نداشتن نوار نبودولی خیلی شدید بود کل کلاس استرس داشتم یه وقت نزنه بیرون

الهیی نمیدونم رفتار معلمت عجیب بود

تا حالا ندیدم همچین چیزی هر کی حالش بد بود میتونست بره زنگ بزنه بیان دنبالش یا نهایت بری اتاق بهداشت

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨

عجب بابامگه میتونه نزاره؟بگو پریودم باید برم دسشویی

آره اصلا نمیزاره

از اول سال گفت مسائلی مثل پریودم براتون پیش بیاد وسط کلاس نمیزارم برید بیرون حتی اگه شدید باشه پس درخواست نکنید که بدتر ضایع میشید

خیلی عقده ایهه

الهیی نمیدونم رفتار معلمت عجیب بودتا حالا ندیدم همچین چیزی هر کی حالش بد بود میتونست بره زنگ بزنه بی ...

همه معلما مون اجازه میدن

این یکی از شیطان هم بدتره

باورت میشه بیشتر غیبت ها سر کلاس اونه چون واقعا آدم استرس میگیره سر کلاسش.

همه معلما مون اجازه میدناین یکی از شیطان هم بدتره باورت میشه بیشتر غیبت ها سر کلاس اونه چون واقعا آد ...

وااا معلم چیه اینجوریه😑

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨