2777
2789
عنوان

خونه خریدیم اما

4122 بازدید | 103 پست

ما با مامانم اینا تو یه ساختمون هستیم یعنی یه واحد تو ساختمونشون خریدیم الان قراره از اینجا بلند بشیم یه خونه دیگه خریدیم این خونه جدید ۱۲۵ متری کلید نخورده هست یعنی هنوز دارن توش کار میکنن اما خونه الانمون خب کوچک تر بود قدیمی تر اما خوبی که داشت من پیش مامانم بودم دخترم شام و ناهار میرفت خونه مامانم من کاملا راحت بودم یعنی دخترم بیشتر خونه مامانم بود خلاصه من راحت بودم از اینجا بریم یکم برا منو دخترم سخت میشه جون به ابن سبک عادت داشتم بی مسئولیتی این چیزا الان خونمون احتمالا به فروش بره هم خوشحالم خب خونه بهتر و بزرگ تر دارم میرم هم ناراحت چون پیشش خانوادم خیلی راحت بودم کلی مزایای خوب داشت شما باشید میرفتید یا میموندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خودمم خیلی یه جوری هستم واقعا

احتمالا شرایط،یکم تغییر کنه چون کلا حس و حال خودت شوهرت و دخترت کنارخانوادت فرق داشته

الان باید بهتر هندل کنی

غذا برنامه بنویس

ساده باشه ولی روزی یه وعده رو بپز

هفته دو بارم یابرید بیرون یا بگیرید براداخل خونه

اسنپ فود خوبه

فلافل بگیربزار فریزر بعضی وقتا جوابه

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

خونه الانم قدیمی تر ۹۵ متر خونه الانم نزدیک ۱۳۰ نوساز چرا فرق داره اما خب پیش مامانم خیلی راحت بودم ...

آهان البته سخت هست هم وابستگی عاطعی و نزدیک مامانت باشی هم بالاخره کمک دستن

مامان تون ناراحت نیستن؟ اگه عادی هستن بنظرم برید و به حال مستقل شدن قشنگی های دیگه خودشا داره

آهان البته سخت هست هم وابستگی عاطعی و نزدیک مامانت باشی هم بالاخره کمک دستن مامان تون ناراحت نیستن؟ ...

الانم خونه ام جدا و مستقل هست واحد پایینشون هستیم که ۴ سال پیش خریدیم اما خب برا دخترم خوب بود تنها نبود اما خودم خونه جدید بزرگ تر دوست دارم برا همین میریم

الانم خونه ام جدا و مستقل هست واحد پایینشون هستیم که ۴ سال پیش خریدیم اما خب برا دخترم خوب بود تنها ...

درسته عزیزم انشالله به مبارکی و سلامتی برید خونه جدیدتون😍🪻🌸