2777
2789
عنوان

عزیزای دلمممم

58 بازدید | 6 پست

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه

لطفایه صلوات بفرستیدبرام

از سال ۹۸ عضوم سومین کاربری🫠 یه صلوات برای قبولیم تو کنکور بفرستین🥺🦋✨️

تو هم برای من بفرست لطفا فرستادم برات

یه روزی یه انشاء نوشتم، تو مدرسه خیلی تشویق شدم بابت نوشتار و سبک نگارشم! به گمونم همون روز بود که فهمیدم قلم بهتر از زبونم می تونه رویاها و احساسات قلبیم رو به مردم نشون بده؛ دو سال بعدش تو استان رتبه آوردم. هنوزم لذتش اون ته ته های ذهنم هست. از اون به بعد قلم به دست گرفتم و از غم و گلایه هایی که هیچ وقت به کسی نگفتم، نوشتم. همیشه دوست داشتم نویسنده باشم ولی نشد. چراش هم چون غمگینه بماند تو سینه من تا شماها هم غمگین نشید♥ ولی تا ابد برای خودم و قلب شکسته م می نویسم. یه زمانی وقتی سیزده سالم بود دوست داشتم بمیرم چون پدرم عذاب مادرم و من بود. ولی این خواسته م زمانی به سیاهی ها پیوست که خواهر کوچولوم رو گذاشتن تو بغل من سیزده ساله! زندگیم سخته ولی با آغوش باز می پذیرمش چون برای زندگی خواهر کوچولوم باید تلاش کنم. از خودم می زنم تا عزیزدلم کمبود نداشته باشه؛ آره شاید هیچ وقت به خاطر وضعیتی که توش به دنیا اومدم خوشبخت نشم ولی برای خوشبختی اون همه کار می کنم؛ حتی زندگی می کنم و نمی میرم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه شنبه دارم میرم قم هر کسی هر حاجتی داره بگه بنویسم بندازم تو ضریح

قشنگم برام دعا کن خدا آبرومو حفظ کنه یه آدم شیطان صفت میخواد زندگیمو تباه کنه از خدا بخواه دستش از زندگیم کوتاه شه خدا ب دلش رحم بندازه

خانوادمو عشقمو برام نگه داره حال دلم داغونه خیلی محتاج دعام

از سال ۹۸ عضوم سومین کاربری🫠 یه صلوات برای قبولیم تو کنکور بفرستین🥺🦋✨️