_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1229 عنوان کنکوری ها 107 بازدید | 14 پست چرا همش میپرسید از الان شروع کنم میشه؟خب شروع نکنی هم نمیشه حداقل از الان میتونی یه سری مباحث و بخونی و مسلط بشی واسه کنکور و حتی میتونی امتحان نهایت رو هم بترکونی تا امید نشو جان من حتی اگر شانس موفقیت پنج درصد باشه نمیخوای واسش تلاش کنی؟ سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲 دیروز | 18:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ice_chocolate عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2664 عزیزم شما کنکوری. هستید؟ میشه درباره تایید سوابق چنتا سوال بپرسم ازتون خیلی نگرانم
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1229 عزیزم شما کنکوری. هستید؟ میشه درباره تایید سوابق چنتا سوال بپرسم ازتون خیلی نگرانم عزیزم من دانشجو دندانپزشکیم راجب تأیید سوابق اگر اینا داری عضو کانال کامل کنکور شو اونجا همچین گذاشتن سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
ice_chocolate عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2664 عزیزم من دانشجو دندانپزشکیم راجب تأیید سوابق اگر اینا داری عضو کانال کامل کنکور شو اونجا همچین گذاشت ... اگر بتونم وصل بشم😔
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1229 اگر بتونم وصل بشم😔 ایتا یه کانال هست کامل کنکور همچین میزاره از فیلمش و... سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
maryyy45 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1864 عزیزم من دانشجو دندانپزشکیم راجب تأیید سوابق اگر اینا داری عضو کانال کامل کنکور شو اونجا همچین گذاشت ... من دانشجو ام دوماهه تو ذهنم جرقه خورده که دوباره کنکور بدم یک ماهه شروع کردم سفت و سخت الان دوروزه پارتنرم سگ شده منم ریختم بهم 😔میشه اینو به من بگی که من موفق بشم خواهان خیلی بیشتره و حتی ممکنه همین آقا هم اونموقع همه جوره منت منو بکشه درسته؟!
maryyy45 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1864 ایتا یه کانال هست کامل کنکور همچین میزاره از فیلمش و... لطفا یه چیز بگو من بازم مثل همون یک ماه پرقدرت ادامه بدم
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1229 من دانشجو ام دوماهه تو ذهنم جرقه خورده که دوباره کنکور بدم یک ماهه شروع کردم سفت و سخت الان دوروزه پ ... محروم نشدی از کنکور عزیزم؟اگر هدفی داری واسش تلاش کن واقعا تلاش کن زیرا تو این راه خیلی چیزا رو از دست میدهی دوستان تو پارتنرتو و مهمونیاتو اما چیزی که بدست می اری خیلی با ارزشه و همه اونوقت مثل پروانه دور گلی که پرورش دادی میچرخن سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
maryyy45 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1864 محروم نشدی از کنکور عزیزم؟اگر هدفی داری واسش تلاش کن واقعا تلاش کن زیرا تو این راه خیلی چیزا رو از د ... نه من سه ساله دانشجو ام دیگه محرومیتی نیست
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1229 نه من سه ساله دانشجو ام دیگه محرومیتی نیست آها پس اولیه عزیزم تلاش کن چرا نشه سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
maryyy45 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1864 محروم نشدی از کنکور عزیزم؟اگر هدفی داری واسش تلاش کن واقعا تلاش کن زیرا تو این راه خیلی چیزا رو از د ... اصلا حالم بهم ریخته نمیدونم چرا تازه شاید براتون عجیب باشه کلا دو ماهه با این مردک درارتباطم
maryyy45 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1864 آها پس اولیه عزیزم تلاش کن چرا نشه ممنونم از مهربونی شما ❤️
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1229 اصلا حالم بهم ریخته نمیدونم چرا تازه شاید براتون عجیب باشه کلا دو ماهه با این مردک درارتباطم بابا ولش کن کات کن بخدا این روابط الکی ارزش ندارناگر کنکور قبول شی آدم بهتری سر راهت میاد سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
maryyy45 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1864 بابا ولش کن کات کن بخدا این روابط الکی ارزش ندارناگر کنکور قبول شی آدم بهتری سر راهت میاد موافق حرفاتون هستم ممنونم که لطف کردید و وقت گذاشتید❤️😘
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1229 موافق حرفاتون هستم ممنونم که لطف کردید و وقت گذاشتید❤️😘 قربانت عزیزمممم سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲