2777
2789
عنوان

کنکوری ها

107 بازدید | 14 پست

چرا همش میپرسید از الان شروع کنم میشه؟

خب شروع نکنی هم نمیشه

حداقل از الان میتونی یه سری مباحث و بخونی و مسلط بشی واسه کنکور و حتی میتونی امتحان نهایت رو هم بترکونی

تا امید نشو جان من حتی اگر شانس موفقیت پنج درصد باشه نمیخوای واسش تلاش کنی؟

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

عزیزم شما کنکوری. هستید؟ میشه درباره تایید سوابق چنتا سوال بپرسم ازتون خیلی نگرانم

عزیزم من دانشجو دندانپزشکیم

راجب تأیید سوابق اگر اینا داری عضو کانال کامل کنکور شو اونجا همچین گذاشتن

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بتونم وصل بشم😔

ایتا

یه کانال هست کامل کنکور همچین میزاره

از فیلمش و...

عزیزم من دانشجو دندانپزشکیم راجب تأیید سوابق اگر اینا داری عضو کانال کامل کنکور شو اونجا همچین گذاشت ...

من دانشجو ام

دوماهه تو ذهنم جرقه خورده که دوباره کنکور بدم

یک ماهه شروع کردم سفت و سخت

الان دوروزه پارتنرم سگ شده منم ریختم بهم 😔

میشه اینو به من بگی که من موفق بشم خواهان خیلی بیشتره و حتی ممکنه همین آقا هم اونموقع همه جوره منت منو بکشه درسته؟!

من دانشجو ام دوماهه تو ذهنم جرقه خورده که دوباره کنکور بدم یک ماهه شروع کردم سفت و سخت الان دوروزه پ ...

محروم نشدی از کنکور عزیزم؟

اگر هدفی داری واسش تلاش کن واقعا تلاش کن زیرا تو این راه خیلی چیزا رو از دست میدهی دوستان تو پارتنرتو و مهمونیاتو

اما چیزی که بدست می اری خیلی با ارزشه و همه اونوقت مثل پروانه دور گلی که پرورش دادی میچرخن

نه من سه ساله دانشجو ام دیگه محرومیتی نیست

آها پس اولیه عزیزم

تلاش کن چرا نشه

محروم نشدی از کنکور عزیزم؟اگر هدفی داری واسش تلاش کن واقعا تلاش کن زیرا تو این راه خیلی چیزا رو از د ...

اصلا حالم بهم ریخته نمیدونم چرا تازه شاید براتون عجیب باشه کلا دو ماهه با این مردک درارتباطم

اصلا حالم بهم ریخته نمیدونم چرا تازه شاید براتون عجیب باشه کلا دو ماهه با این مردک درارتباطم

بابا ولش کن کات کن

بخدا این روابط الکی ارزش ندارن

اگر کنکور قبول شی آدم بهتری سر راهت میاد

موافق حرفاتون هستم ممنونم که لطف کردید و وقت گذاشتید❤️😘

قربانت عزیزمممم