2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا پست تر از این حرفان طرف از زیر پتو فقط بلده شعار بده

آفرین دقیقاا هی همین حرفای مفتو زدن بچه های مردمو جوگیر کردن فرستادن جلو دست تروریستا حالا هم فاز چس ناله گرفتن

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
ترس ندارم از چیزی اگه بخوام کاری کنن جایی که ما زندگی میکنیم آخرین گزینس بحث چیز دیگریست که به قول ش ...

خون از دماغ هر ایرانی بیاد باعث شکسته شدن قلب یک ملت میشه

اما عزیزم ما

خدا داریم

هیچ قدرتی بالا تر از اون نبود نیست نخواهد بود امیدت به خدا باشه

سلام میدونیتا نترکیده حذف تاپیک سرجاشه هنوزم پاک میکنن تاپیکارو یا نه؟

آره

اما روشش از پارسال تغییر کرده.

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خون از دماغ هر ایرانی بیاد باعث شکسته شدن قلب یک ملت میشه اما عزیزم ما خدا داریم هیچ قدرتی بالا تر ا ...

امیدم به خداست و بوده تا الان مگه اینکه خود خدا بیاد ازین وضعیت نجاتمون بده

سلام میدونیتا نترکیده حذف تاپیک سرجاشه هنوزم پاک میکنن تاپیکارو یا نه؟

قبلا یک تاپیک حذف بود همه اون جا می فرستادن.

اما از بهمن پارسال که همه ی نی نی یارها از یک حساب مشترک دارن استفاده می کنن ⬅️ خصوصی niniyar 📩 می فرستن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نه فکر کردم تو این اوضاع اخیر دیگه حذف انجام نمیدن فعلا لینکم فرستادم هنوز حذف نکردن

بعضی وقت ها تا شب طول می کشه.

متاهلی

بله

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است