2777
2789

استارتر اون تاپیک قفل کرد

نوشته بودی:

ببخشید اسییییی من پشت کنکورم خواهرم دانشگاه میره بهش میگم اگه بیای ریاضی کارکنی باهام من ...[/QUOTE]

جواب من:

چرا از چت جی پی تی استفاده نمی کنی برای خودت ؟

همیشه همینطور هست .... یکی از خواهرها همیشه خیلی بیشتر هوای اون یکی رو داره

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر اون تاپیک قفل کردنوشته بودی:ببخشید اسییییی من پشت کنکورم خواهرم دانشگاه میره بهش میگم اگه بی ...

اخه چت جی بی تی الان خرابه اصلا باز نمیشه برام

چت جی بی تی فارسیم جواباش غلطه با پلسخنامه

اخه چت جی بی تی الان خرابه اصلا باز نمیشه برام چت جی بی تی فارسیم جواباش غلطه با پلسخنامه

سوالت رو اینجا بپرس من با چت جی پی تی خودم برات تست میکنم اگر جواب داد برات میذارم

یک ساعتی رو با هم بیا قرار بذاریم همین جا که بتونم برات جواب بذارم و اگر نیاز داشتی سوال جدید بگو ، برات اونم بذارم

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

واقعا=) ؟مرسییییییی

آره عزیزم

کاش گذاشته بودی الان تست میکردم

هرچند امروز خیلی نت اذیت کرد

فردا صبح حدودا ساعت ۱۰ میام

سوالت رو بذار اگر بتونم وصل بشم برات می پرسم حتما

ساعت ۱۰ صبح میام، بعدش دیگه ساعت یک و نیم، ۲ ظهر میتونم بیام

من وصل شدم دمتونم گرم چت جی بی تیم وصل شد مرسسی

خدا رو شکر عزیزم حل شد

ببخشید من پیامت رو دیر دیدم

خوب باشی همیشه ❤️🌹