2777
2789
عنوان

کجا رفتی عزیزم 😭😭😭

248 بازدید | 13 پست

تاوان چیو پس دادی 😭😭

چرا باید سهم ما این باشه از زندگی

مرگ و مرگ ومرگ

بسه دیگه

چرا خدا دست از سرم بر نمیداره

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

خدا صبرتون بده

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپیکهاتونو خوندم💔💔💔

دردی که داری حمل میکنی خیلی سنگینه خیلی خیلی سنگین من حتی با وجود خوندن حرفاتون هم وجودم به درد میاد فقط خود خدا میدونه داری چی میکشی 😔😔😔😔دلم میخواست میتونستیم حداقل در حد یه حرف مرحمی باشیم ولی واقعا آدم هیچ جمله ای پیدا نمیکنه کاش میتونستم بغلت کنم دعا میکنم به سلامت از این مرحله سخت عبور کنی🫂🫂🫂

فقط اینو میتونم بگم هر ماجرایی که اینجا برای داداش عزیزت اتفاق افتاده و فکر میکنی حقش نبوده اما مطمئن باش در عوضش جای دیگه براش جبران شده و تو آرامشه و حالش خوبه هر از گاهی هم به این مسئله فکر کن بلکه قلبت کمی آروم شه🫂🫂

عزیزم تاپیکهاتونو خوندم💔💔💔 دردی که داری حمل میکنی خیلی سنگینه خیلی خیلی سنگین من حتی با وجود خوند ...

داداشم مظلوم بود

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792