2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭

170 بازدید | 25 پست

بچه ها فهمیدم امروز بعد ۲ سال و۳ ماه پای یه نفر موندن بهم خیانت کرد بخدا با همه چیش کنار اومدم با بی پولیش همش میگفت پول ندارم خانوادشم سطح بالاتر من نبودن با مشکلات خانوادگیش کنار اومدم چقدر تو این ۲ سال کیس بهتر اومدن حتی پیام دادن بلاک میکردم الان فهمیدم ۲ هفته هست بهم خیانت کرده حالم از سادگی خودم بهم خورد خدا را اینکارو باهام کرو مگه من مشکلم چیه یه پسر مثل خودم پیدا نشه😭💔

تقصیر خودته که بیش از حد باهاش ساختی وقتی تعهدی نداری

خودت رو تو چشمش بی ارزش کردی

هیچ وقت نباید جلوی پسرا اینطور خودت رو پایین بیاری

میفهمم از عشق بوده ولی عاشق کسی باش که عاشقت باشه و بخاطر تو پیشرفت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگردم🥺 خدا لعنتش کنه خیانتش در حد پیام بود یا رابطه ج؟

فعلا تازه پیام دختر از ای عملی فکر کنم چون زشتم عمل ندارم نخواستم💔🙂خودش پیام دختر داده آخه دلم از این میسوزه تو نداریش بدبختی هاش کنارش بودم هوا برش داشت

ازخیانت بدم میاد😭😭😭😭😭چجوری فهمیدی

ایشالاسرت نیاد

عوض شده بود رفتارش سرد جواب میداد میگفت بخاطر vpn ضعیفه ۷.۸ ساعت یبار ج میداد بعد امروز از طریق یکی دوستام فهمیدم وقتی من پیامش میدادم ج نمیداد منتظر بوده ولی اون جوابش بده

خب پس دیگه بهش فکر نکن ، تو خیلی هم خوبی خداروشکر دست اون خیانتکار برات رو شد

بنظرت خداجوابشو میده ؟ یه روز اونمبهش خیانت کنه عین سگ برگرده به من و منم....بهش

فعلا تازه پیام دختر از ای عملی فکر کنم چون زشتم عمل ندارم نخواستم💔🙂خودش پیام دختر داده آخه دلم از ...

شغل شوهرت چیه؟

من شوهرم تو تایم استراحتش بهم خیانت کرد رفت به ی دختره پیام داد عکس ل خ ت ی ازش میخواست و ...

(:This world is full of fake poeple... .

شغل شوهرت چیه؟ من شوهرم تو تایم استراحتش بهم خیانت کرد رفت به ی دختره پیام داد عکس ل خ ت ی ازش میخوا ...

نه این شوهرم نیست دوست پسرم

الهی بمیرم شوهرت؟؟ اخ چ بد شوهر الان باهاشی ؟