2777
2789
عنوان

خانما کمکک

66 بازدید | 10 پست

بچها پارتنرم برا ولنتاین ازم رابطه کامل میخواد هر چقدرممیگم نه میگه دیگه خیلی وقته صبر کردم

اینم بگم شش ساله حرف میزنیم سنمون کمه ایشونم تازه تموم شده از درس داره کار میکنه فعلا شرایط ازدواجنداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بعد ازدواج نکردید چی؟یهو چیز میشه دیگه نابود میشی اونم حداقل تو این کشور و تفکرات خانواده ها حتی ...

منم بخدا اصلا دوست ندارم لجبازی میکنه میگه نه فلان بهم اعتماد نداری بعد این همه سالو نمیدونم چقددر باید صبر کنمو این حرفا

موندم بخدا😓

منم بخدا اصلا دوست ندارم لجبازی میکنه میگه نه فلان بهم اعتماد نداری بعد این همه سالو نمیدونم چقددر ب ...

من به یکی رو دیدم بهش پیشنهاد شد گفت نه طرف گفت قبول نکنی ممکنه خیانت کنم جدی جدی هم خیانت کرد حالا با اون دختر جدیده که تو رابطس اصلا رابطه نمیخود ازش! ینی صرفا اولیو برا هوسش خواست

منم بخدا اصلا دوست ندارم لجبازی میکنه میگه نه فلان بهم اعتماد نداری بعد این همه سالو نمیدونم چقددر ب ...

میدونم وابسته شدی ولی ببین بعد قراره کلی استرش بکشی حداقل بهونه بیار یا رک بهش بگو اگه قبول نکنم قراره چی بشه میری ؟ نمیری چی ببین چی میگه

همین آدم فردا تن به خواستش بدی میگه معلوم نیست قبل من چیکارا نکردی که الان قبول کردی بهترین دفاع حمله است بگو اگه قراره من و برای رابطه بخوای برو ولی اگه برای خودم میخوای بایددددد صبر کنی

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد