2777
2789
عنوان

قضیه این

160 بازدید | 21 پست

اپستین چیه کی هست اصلا هی تو مجازی ازش میگن ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

قاچاق دختر و پسر میکرده برای مقامات آمریکایی

ترامپ هم از دوستای نزدیکش بوده

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاچاق دختر و پسر میکرده برای مقامات آمریکایی ترامپ هم از دوستای نزدیکش بوده

خب الان دستگیرش کردن ؟؟

پس چرا ترامپ محاکمه نمیشه مگه نمیگن امریکا کشور عدالته پس چیشد

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خب الان دستگیرش کردن ؟؟ پس چرا ترامپ محاکمه نمیشه مگه نمیگن امریکا کشور عدالته پس چیشد

باید بریمطالعه کنی فقط ترامپ نبوده...

خودکشی کرده تو زندان

زندگی یک وطن بهم بدهکاره که توش فقط به زندگی فکر کنم نه به وطن🖤

باید بریمطالعه کنی فقط ترامپ نبوده...خودکشی کرده تو زندان

اگه میدونی یه خلاصه بگو

چرا خودکشی کرده ؟

مثلا انتظار داری بشینن دعای توسل بخونن 😂اینا همیشه همین بودن و هستن

کیا ؟

اگه میدونی یه خلاصه بگو چرا خودکشی کرده ؟

نمیتونم بگم واقن،خیلییییی دارکه یه جزیره داشته که توش همه کار میکردن،با همه ی افراد کله گنده هم در ارتباط بوده،تو اسناد جدیدشم که منتشر شده حتی از ایرانم بوده،دیگه بیشتر از این چیزی نمیگم

زندگی یک وطن بهم بدهکاره که توش فقط به زندگی فکر کنم نه به وطن🖤

ترامپ دار دسته

اهان اونو که میدونم میخاستم بدونم این کی بوده هی اسمشو میگن

بچه ها رو قاچاق میکردن کار جنسی باهاشون میکردن

یکی گفت خودکشی کرده تو زندان چرا ؟