2777
2789
عنوان

تهیه جهیزیه

300 بازدید | 34 پست

چند سال پیش وسایلی رو که لازم داشتم خریدم . تا به خود اومدم دیدم کلی لوازم خانگی دارم . از یخچال بگیر تا تلویزیون و ....

تا این که یکی از دوستای خیلی خیلی صمیمی ام به شوخی بهم گفت : جهیزیه ات که جوره . باید یکی بیاد ازت خواستگاری کنه .

🤣🤣🤣😍

من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس پروفایلت اون اخبار گوءست؟

اره . از نت برداشتم .

من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .

نه هنوز 😜

طلا میخریدی با پولش ، هر وقت ازدواج میکردی وسایل ب روز میخریدی

ایشالا ی بخت خوب نصیبت بشه و خوشبخت بشی گلم

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

حالا هکشو بفروش با پولات حال کن 😂

راست گفتیا !!؟👏👏👏

راست گفتیا !!؟👏👏👏

ولی الان میخواستم بخرم کلی گرون شده بود .

یکم راجب امضات توضیح میدی🥴

خب باید بگم جنسیتم و حسم تطبیق نداره .