2777
2789
عنوان

خونه‌تکونی

89 بازدید | 9 پست

شما هم با شنیدن اسم خونهتکونی هم ذوق میکنین هم کمرتون درد میگیره؟ 😅

من هر سال اولش کلی انگیزه دارم، ولی از شستن پرده و مرتب کردن کمدها که میرسم، کمکم کم میارم. از اون طرف بچهها هم یا آویزونن یا همهچی رو دوباره میریزن بیرون 🤦♀️ میخواستم بدونم شما خونهتکونی رو چجوری مدیریت میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در طول سال مدیریت میکنم ک یهو کل خونه باهم نریزم بهم در حد تمیزکاری سبک داشته باشم .دستم مرتب ب تمیزکاریع

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من کم کم انجامش میدم تقریبا دوهفته طول میکشه کاملا برام پر از انرژی های مثبته چون خونه کامل پاک میشه وسایل اضافه رو میریزم بیرون حس میکنم خونه جون میگیره . از وقتی ماه رمضون افتاده اسفند وعید ماه شعبان انجامش میدم الان هم تقریبا نصفشو رفتم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

امروز شروع کردم

از جاهایی ک کمتر بهم میریزه

میز لوازم ارایشمو تمیز و مرتب کردم

اشپزخونه برا روزای اخر

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس