2777
2789
عنوان

شوهرم

87 بازدید | 4 پست

شوهر من ی کسب کاری داره دوستان بد همسر من شروع کرد ب این ک ی کار جدید را بندازیم

ما فکر کردیم خواهرش ک بیکاره بیاد ی مدت دوره ببینه بد اون کار جدیدو انجام بده حقوق بگیره

شوهرم اوردش نزدیک ی سال پیش خودش بش حقوق داد همه چیز اوکی

کامل خواهرش یاد گرفت ما رو اول قرار گذاشتیم حقوق خواهرش اگه کار جدید گرفت مبلغ بالای باشه اگرم نه ک معمولی امروز روز اول شروع کار جدید بود

خواهر ایشون روابط اجتماعی ضعیفی داره کارو بلده ولی روابط اجتماعی خیلی ضعیفه

شوهرم اومد گفت باید ی نفر دیگرم استخدام کنیم این تنهایی از پسش بر نمیاد بش گفتم باشه اگر اینجوریه باید حقوق خواهرتو یکم کمتر کنی تا برامون صرفه اقتصادی داشته باشع نمیشه ک مثلا ب طور مثال ما ماهی پنجا ملیون ب خواهرت بدیم ناها م بدیم

بد ی نفر دیگم بیاریم بش حقوق بدیم چون خواهر تو ضعف داره

صبول نکرد ن اینجوری نمیشه

هم ب خواهرم زیاد بذیم هم ی نفر دیگ رو هم بیاریم حالا ک درامد ما خوبه گفتم نمیشه ما چون ماهی فلان قد در میاریم

بی حساب کتاب کار کنیم که

بیرون بودیم اخرش برگش بم گفت حالا تو برو ب زندگیت برس

انقدر ناراحت شدم من سر کسب کارش کلی از پولمونو ک میتونستیم طلا بخریم که الان س برابر سود کنیم قبول کردم بزنه تو کار حالا ک کار شرو شده ب من اینو گف

حالا میخواید امتحانی بزار ی نفر بیاد شاید خواهرشم راه افتاد یا صلا خواهرش خسته شد و رفت

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا میخواید امتحانی بزار ی نفر بیاد شاید خواهرشم راه افتاد یا صلا خواهرش خسته شد و رفت

ن خواهرش را نمیوفته کلا ذات خواهرش اینجوریه

شوهرم با ی نفر شریک بود هیچ حستب کتابی نداش شریکش سرش کلا گذاش هیچی ب طرف نگف راس راس داره جلوش را میره