2777
2789
عنوان

معلم عقده ای

103 بازدید | 11 پست

سلام

برای امتحان نوبت اول برگه های امتحانی رو تصحیح که میکنن بهمون میدن

چند روز پیش که برگه امتحانم رو گرفتم داشتم چک میکردم دیدم که یه سوالی از روی پاسخبرگ درست نوشتم ولی نمره نگرفتم

رفتم به معلم گفتم گفت که نه تو خطش زدی الان درستش کردی منم گفتم حتی نرفتم بشینم پیش شما بودم جلوی خط بزنم؟ ( اون سوال نمره زیادی نداشت فقط0.25 بود ) بعد بهم گفت اوکی من بهت نمره رو دادم و روی بزرگم 0.25 اضافه کرد بعد الکی رفت برگه سوال رو آورد چند دقیقه فکر کرد گفت نه ببین این گزینه 2 بوده ولی تو زدی گزینه 1 بعد روی نمرم خط کشید

منم گفتم توی پاسخنامه گفته گزینه 1 و تمام اون هایی که نمره گرفتن هم گزینه 1 زدن پس اگر گزینه 1 غلط هست باید از همه کم بکنی و یا به همه اونایی که گزینه 2 زدن نمره بدین

بعد گفت نه 0.25 برای اونایی که 1 زدن تاثیری نداره که کم کنم ولی خب داشت دروغ میگفت با من لج کرده بود میخواست با بهونه نمره کم کنه

من نمره برام مهم نیست چون نمره های کمتر از اینم گرفتم ولی چرا باید الکی حق من ضایع بشه

(یعنی الان تنها کسی که هیچ نمره ای از اون سوال نگرفته منم چون گزینه۲ ها نمره نگرفتن و گزینه ۱ ها نمره گرفتن ولی من هیچ نمره ای نگرفتم)

آیا میشه از معلم شکایت کرد با کاری کنم که حالش جا بیاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموش کنبخاطربیست وپنج صدم

دقیقا همونجا هم بیخیال شدم رفتم نشستم چون نمرم دستشه

آخه قبلاً هم همچین کاری کرده و من فراموشش کردم دیگه خیلی پررو میشه اگه اینبارم بیخیالش بشم

وای چقدر مثل منی تو

البته برگه ی من قشنگ سه نمره میشد که نداده بود

بهش هم میگفتیم دلیل الکی میآورد

یا اینکه میگفت متن کتابه کتاب که نشونش دادیم خودشم موند برگه ازم گرفت 😶

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
وای چقدر مثل منی توالبته برگه ی من قشنگ سه نمره میشد که نداده بودبهش هم میگفتیم دلیل الکی میآوردیا ا ...

بعضیا انگار خوششون میاد از اذیت کردن دیگران

ولی خب پول میگیره که کارشون درسته انجام بده اگه این کارو نکنه اصلا برای چی معلم شد

تو هم اگه دیر نشده شکایت کن ازش

بعضیا انگار خوششون میاد از اذیت کردن دیگرانولی خب پول میگیره که کارشون درسته انجام بده اگه این کارو ...

واقعا

من خیلی ناراحت شدم برای اون امتحان خیلی خونده بودم

هرچی هم بهش میگیم قانع نمیشه میگن شما درس نخوندین

فقط میخوام سریع تر مدرسه تموم بشه راحت بشم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود