2777
2789

نه اعتقاد ندارم

چون دلیلی نداره یک روح بخواد چندین بار ب دنیا بیاد

و ازهمه مهم تر اینکه با فرض قبول این نظریه؛ کسانی ک معلولیت یا مشکلی دارن حتما ادمای بدی هستن

اصلا نمیتونم قبول کنم

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫

فقط امید دارم که درست باشه

واقعا ناعادلانه هست یکی تو این کشور یکی اون سر دنیا تو رفاه

یکی پولدار یکی فقیر و....

احتمالا اونیکه مسلمانه بخاطر کوچکترین گناه ها جهنم میره

اونیکه اون سر دنیا بی دینه فقط انسان باشه کافیه

نمیدونم هیچ عدالتی توش نیست اگر تناسخ نباشه

👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرت و پرته خیلی باگ داره واسه همینم روایت داریم از امام رضاکسی که معتقد به تناسخ باشه کافره چون ع ...

ببخشید من برام سوال شد اگه میدونی جوابشو بده . چرا عدالت خدارو زیر سوال میبره ربطش چیه؟ فقط سوال شد براما قصد بحث کردن ندارم

بله

اینک فقط بشینی بگی چون قران رد کرده پ وجود نداره میشه تقلید کورکورانه

ادم باید بره کلی تحقیق کنه همه ی باور هارو باهم مقایسه کنه بعد ببینه عقل و منطق خودش کدوم رو میپذیره

وگرن اگ اینطوری بود ک دیگ هیچ کافری مسلمون نمیشد هیشکی دینشو عوض نمیکرد چون همه فک میکنن دینشون کامل ترینه

آخه این امکان هم وجود داره که خدا همه چیو تو قرآن کامل نگفته باشه و در حد فهم و درک مردم اون زمان قر ...

نه اصلا اینجور نیست اصلا یکی از دلایلی که قران معجزه است همینه که برای همه ی زمان هاست

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

آخه این امکان هم وجود داره که خدا همه چیو تو قرآن کامل نگفته باشه و در حد فهم و درک مردم اون زمان قر ...

شوخی میکنی دیگه ؟ مگه قرآن برای مردم اون دوره بوده فقط که خدا برای فهم اون مرد و اون دوران نازل کرده باشه ؟؟؟؟

ببخشید من برام سوال شد اگه میدونی جوابشو بده . چرا عدالت خدارو زیر سوال میبره ربطش چیه؟ فقط سوال شد ...

ببین مثلا کسی مثل هیتلر که کلی ادم کشته تبدیل به حیوان بشه مثلا به نظرت به جزای جنایت هاش میرسه؟ قطعا نه اصلا این که تو جسم دیگه ای بری نه پاداش نیکی میتونه باشه نه بدی

بعدم مثلا حیوانات اونا عقل و اختیار ندارن که خوب بشن یا بد پس ظالمانه است اونا به چیز دیگه ای تبدیل بشن اصلا خیلی باگ داره تو عالم وجود این نظر اونا که معتقدن فقط یه دلیل براش مبارن اینکه مثلا کسی ندیدی ولی انگار میشناسیش خب این تو دین ما تعریف شده تو عالم ذرع ما همه همدبگر رو دیدیم پس ربطی به تناسخ نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

هر واژه ای که تو دنیای انسانها سر زبان میفته به طریقی معنا و مفهومش رو به انحراف میکشن که کسی به حقیقت نزدیک نشه

تناسخ هم همینه

یادمه از خیلی سال پیش میگفتن اره زندگی بعدی قراره سگ بشیم سوسک بشیم یا تعاریف مسخره

در کل چیزی که کسی قادر به تجربه کردنش نباشه قابل اثبات قطعی نیست

تو حتی بهشت و جهنم هم نمیتونی یه قطعیت در نظر بگیری چون کسی نمیتونه از دنیای مرگ برگرده

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور