2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی بعدی بله اما نه به عنوان انسان و جسم مادی در یک جهان مادی

تناسخ رو هم قبول ندارم، به هیچ عنوان

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

من یه جورایی اعتقاد دارم اما خب در کل آدمی ام که به هیچ چیزی اعتقاد قلبی ندارم و باور قلبی به هیچی ندارم

اما میگم احتملا تناسخ حقیقت داشته باشه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

خیر

من برا همچی ب قران رجوع میکنم ندیدم ک اشاره ای بشه

باز دوستان اگ میدونن تو ایه ای گفته شده منو راهنمایی کنید

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.

نه چرت و پرته خیلی باگ داره واسه همینم روایت داریم از امام رضاکسی که معتقد به تناسخ باشه کافره

چون عدالت خدارو زیر سوال میبره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیر من برا همچی ب قران رجوع میکنم ندیدم ک اشاره ای بشه باز دوستان اگ میدونن تو ایه ای گفته شده منو ر ...

اتفاقا روایت داریم از امام رضا کسی که معتقد به تناسخ باشه کافره

قران و روایات به شدت ردش میکنن این تناسخ فقط اعتقاد بودایی هاست حتی ادیان ابراهیمی مثل مسیحیت هم ردش میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه اعتقاد ندارم چون خدا برای موجودات هدفی رو مشخص کرده با تناسخ اون هدف بی معنیه

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

خیر من برا همچی ب قران رجوع میکنم ندیدم ک اشاره ای بشه باز دوستان اگ میدونن تو ایه ای گفته شده منو ر ...

آخه این امکان هم وجود داره که خدا همه چیو تو قرآن کامل نگفته باشه و در حد فهم و درک مردم اون زمان قرآنو نازل کرده