2777
2789
عنوان

بیاید بگید چمه

62 بازدید | 9 پست

نمیدونم چرا وقتی به چشمای آدما نگاه میکنم ، درد هایی که دارن ، غماشون ، رو انگاری میبینم از چشما انرژی طرفو انگار میگیرم چشماشون انگار باهام حرف میزنن مسخره نکنیدا😂🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهل مراقبه ای؟

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

تقریباً

چون فرکانس روحت بالاست طبیعیه

منم یه زمانی خیلی اهل این کارا بودم متوجه چیزایی میشدم که بقیه نمیشدن.

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

چون فرکانس روحت بالاست طبیعیهمنم یه زمانی خیلی اهل این کارا بودم متوجه چیزایی میشدم که بقیه نمیشدن.

چه جالب میشه بیشتر بگی منظورت از فرکانس بالا چیه ؟

چه جالب میشه بیشتر بگی منظورت از فرکانس بالا چیه ؟

حتما

فرکانس روح یعنی حالِ درونی و انرژی روانت. وقتی فکرت مثبته، آرومی، امیدوار و راضی هستی، فرکانست بالاست؛ وقتی پر از استرس، حسادت و غم هستی، پایینه.

با فکر خوب، شکرگزاری، هدف داشتن، کمک به بقیه، مراقبت از خودت و دوری از آدمهای منفی.
اگه بره بالا چی میشه؟ آرامش بیشتر، اعتمادبه نفس بالاتر، تصمیمهای بهتر، جذب آدمها و موقعیتهای خوبتر تو زندگیت.