2777
2789
عنوان

ویپادددد

52 بازدید | 10 پست

عزیزان شماهم ویپاد هاتون به مشکل خورده من دو روزه به مشکل خورده امروز حذف حساب کاربری زدم الان هرکار میکنم بهم کد نمیده که دوباره برم داخلش الان باید چیکار کنم

پشتیبانی ویپاد زنگ بزن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از دیروز کار نمیکنه

کلا نسخه وب هم بالا نمیاد

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

الان چیکار کنم من تازه 10 روز وصلش کردم کلی هم پول ریختم داخلش خیلی میترسم

نترس ویپاد هر چند ماه اینجوری میشه

احتمالا به روز رسانی دارن یا مشکل فنی

چند روز دیگه درست میشه

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

برعکس من همین چند روز پیش برای جاریم باهاش وامگرفتم بعدش دیگ قط شد

پول هم داشته تو حساب حتما از کارتش استفاده میکنه من گردش حساب ندارم

خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔

نترس ویپاد هر چند ماه اینجوری میشه احتمالا به روز رسانی دارن یا مشکل فنی چند روز دیگه درست میشه

انشاالله انقد بقیه ترساندن که هم شدی حسابت خالی میکن که من از ترس حذف حساب کاربری زدم

پول هم داشته تو حساب حتما از کارتش استفاده میکنه من گردش حساب ندارم

خب بله باید حساب موجودی داشته باشه تا بر اساس موجودیت سکه بگیری بعد میتونی از طریق سکه وام بگیری