2777
2789
عنوان

پی ار پی مو

95 بازدید | 17 پست

بچه ها بستگی به دست دکتر داره؟ به نوع تزریق به سر؟

اخه یه کلینیک تو محله خودمونه یکی هم بالاشهره دکتر عمومیه ولی منشیش گفت بیست سال تخصص داره تو این کار

نمیدونم کدومو برم از یه طرف میگم مگه پلاسما جدا نمیشه پس چه فرقی داره کجا باشه اگر تجربه دارید بگید

رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!

خواهرم کامل رفت سر سوزنی تاثیر نداشت

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا یه روشی اومده به اسم مزو ام دی

این روش خیلی بیشتر از روشهای دیگه جوابه برای دراوردن مو

خالهی من به حدی موهاش ریخته بود که میخاست بکاره ولی با این روش تا الان که ۸ جلسه رفته ریز ریز موهاش دراومده

جدیدا یه روشی اومده به اسم مزو ام دیاین روش خیلی بیشتر از روشهای دیگه جوابه برای دراوردن موخالهی من ...

کدوم شهرید؟ کرمانشاه نیستید احیانا؟

مشکلشون ارثی بود؟

کف سرش پیدا بود؟

نمیدونید چقدر هزینه کرده؟

کدوم شهرید؟ کرمانشاه نیستید احیانا؟مشکلشون ارثی بود؟ کف سرش پیدا بود؟ نمیدونید چقدر هزینه کرده؟

تهران هستیم

راستش مشکلش روفکر نکنم ارثی باشه چون مامان بزرگ و مامانم این مشکل رو ندارن فکر کنم بیشتر از اعصاب باشه

اره قشنگ کف سر مشخص بود الان هم هست هنوز چون تازه داره درمیاد

والا اینجا که میره طرف دکتر متخصص مو و اینا نیس ازاینا هست که دوره گذرونده جلسه ای ۴و نیم میده ولی گفت جاهای دیگه ۸به بالا هست

و اینکه اون سرنگ و وسایل خاصی که میخاد تو ایران فقط یه مارک وارد میشه هرجا بری فرقی نداره

حالا یه سرچی بکن امیدوارم به کارت بیاد

تهران هستیمراستش مشکلش روفکر نکنم ارثی باشه چون مامان بزرگ و مامانم این مشکل رو ندارن فکر کنم بیشتر ...

ممنونم گلم

من مشکلم ارثیه

یه چیزی دیگه اینکه خالم خیلی دنبال درمان بود چند ساله همش دکتر میره ولی هیچ فایده نداشته تا اینکه خاست کاشت مو کنه ولی خب این روش رو پیدا کرد

بعد از یکی از دوستان که دکتر داروسازی مشورت خاست گفت به هرحال کلی هزینه اس ببینم چی میگه اون داروساز هم گفته همه روشها چه کاشت چه مزو چه هرچی کلا ۵۰ ۵۰ هست و نمیشه هیچ وقت قاطع گفت جواب میده

دیگه خالم هم چون روحیه اش رو به خاطر موهاش داشت از دست میداد رفت گفت ایشالا که جوابه که تا الان هک خدارو شکر جواب داده

یه چیزی دیگه اینکه خالم خیلی دنبال درمان بود چند ساله همش دکتر میره ولی هیچ فایده نداشته تا اینکه خا ...

منم همینم

با تفاوت که من تو ۱۷ سالگی کف سرم پیداست

تصور کن چی میکشم

تروخدا شماره متخصصی دکتری داروسازی چیزی ندارید؟ من یه تماس بگیرم

فدات ایشالا درست میشه کلی راه درمان اومدهنهایته نهایت همون کاشته دیگه غصه نخوری❤

ممنون خواهر

چیبگم والا

این دنیا هرکس یه جور امتحان میشه شاید منم با حسرت داشتن مو امتحان شم

روحیه ایی نمونده