2777
2789
عنوان

کی زن روز میدید❓️

132 بازدید | 19 پست

نتا قطع شد ندیدم دیگه

کامنت چرتو پرت نبینم (دغدغه تو و کی تو این وضع میبینه و از این حرفا)

که شیلنگو میگیرم روش

شما دغدغه مند ما بیکار و بی دغدغه

خوشت نیومد ترک کن تاپیکو

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

چند قسمت دیدم بعدش خیلی لوس و چندش شدن همه دیگه ندیدم

فصل سه؟

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا فصل سه تموم شد هنوز نساخته بودن فصل بعدی رو که نتا قطع شد

سه تموم شد؟حتما اون سارای ایکبیری اول شد؟

خب الان سوالت چی بود فقط شلنگ بگیری رومون 🙄🙄

سوالم تو عنوانه دیگه

میخواستم ببینم کی دیده سوال داشتم

چند قسمت بیشتر ندیدم

بیشتر خنده بود واقعا! این به اون توهین میکرد، اون این رو زیر سوال میبرد، باز اون یکی به این تهمت میزد.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت

دقدقتون🙉🏃♀️

دغدغه ✅

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

دغدغه ✅

خوبه تو متنم نوشتم درستشو😐😂

خوبه تو متنم نوشتم درستشو😐😂

همون😂

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

چند قسمت بیشتر ندیدمبیشتر خنده بود واقعا! این به اون توهین میکرد، اون این رو زیر سوال میبرد، باز اون ...

میخواستم ببینم اون سارای از خود راضی اول شد؟