2777
2789
عنوان

کی زن روز میدید❓️

116 بازدید | 17 پست

نتا قطع شد ندیدم دیگه

کامنت چرتو پرت نبینم (دغدغه تو و کی تو این وضع میبینه و از این حرفا)

که شیلنگو میگیرم روش

شما دغدغه مند ما بیکار و بی دغدغه

خوشت نیومد ترک کن تاپیکو

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

چند قسمت دیدم بعدش خیلی لوس و چندش شدن همه دیگه ندیدم

فصل سه؟

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا فصل سه تموم شد هنوز نساخته بودن فصل بعدی رو که نتا قطع شد

سه تموم شد؟حتما اون سارای ایکبیری اول شد؟

خب الان سوالت چی بود فقط شلنگ بگیری رومون 🙄🙄

سوالم تو عنوانه دیگه

میخواستم ببینم کی دیده سوال داشتم

چند قسمت بیشتر ندیدم

بیشتر خنده بود واقعا! این به اون توهین میکرد، اون این رو زیر سوال میبرد، باز اون یکی به این تهمت میزد.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

دقدقتون🙉🏃♀️

دغدغه ✅

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

دغدغه ✅

خوبه تو متنم نوشتم درستشو😐😂

خوبه تو متنم نوشتم درستشو😐😂

همون😂

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

چند قسمت بیشتر ندیدمبیشتر خنده بود واقعا! این به اون توهین میکرد، اون این رو زیر سوال میبرد، باز اون ...

میخواستم ببینم اون سارای از خود راضی اول شد؟