شرقی_ترین_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 161 عنوان ریمل قهوه ای 90 بازدید | 8 پست خانوما من پوستم خیلی سفیده موهام و ابرو مژه هام هم بوره چشمامم عسلی عه ریمل مشکی که میزنم خیلی به چشم میاد، شبیه جادوگرا میشم به نظرتون قهوه ای بخرم طبیعی میشه؟ امروز | 15:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 2067 آره منم دقیقا بور و سفیدم فقط ریمل قهوه ای میزنم امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]
شرقی_ترین_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 161 آره منم دقیقا بور و سفیدم فقط ریمل قهوه ای میزنم ظاهر طبیعی داره؟ چه برندی؟ شیگلم خوبه بگیرم؟
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8713 اره قشنگه بخرمنم دارم برند گلدن رز خوبه کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8713 ظاهر طبیعی داره؟ چه برندی؟ شیگلم خوبه بگیرم؟ شیگلمم داشتم خیلی خیلی خیلی سخت پاک میشه کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
شرقی_ترین_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 161 شیگلمم داشتم خیلی خیلی خیلی سخت پاک میشه گلدن رز بهتره؟ نمیخوام زیاد حجم بده بلند کننده میخوام
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8713 گلدن رز بهتره؟ نمیخوام زیاد حجم بده بلند کننده میخوام اره گلدن رز بلند میکنه بيشتر منکه راضیم کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 2067 ظاهر طبیعی داره؟ چه برندی؟ شیگلم خوبه بگیرم؟ من زیاد آرایش نمیکنم برای همین ریملم کم میزنم زیاد برند نمیشناسم، فقط برند آدورنو کوئین استفاده میکنم به مژه های من خیلی میسازه قیمتشم خوبهاگه خواستی بگو عکسشو که رو مژه هامه بذارم بافتشو ببینی امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]
شرقی_ترین_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 161 اره گلدن رز بلند میکنه بيشتر منکه راضیم مرسی عزیزم