2777
2789
عنوان

توقعات نامزدی😍

986 بازدید | 35 پست

خانومای با کلاس و با سیاست😌

بگید چه توقعاتی از شوهر توی دوران عقد داشته باشیم

که ارزشمون حفظ بشه

شوهر رو به چه اخلاقیاتی عادت بدیم

چه توقعات معقولی داشته باشیم

مردان معمولا بلد نیستن و جوری که ما رفتار کنیم اونا عادت میکنن بهترین روش چیه

ممنون از کمکتون❤️

اینم انداختن توی دهن زنان عادت بدن یعنی چی عادت بدی مردی که خودش نتونه با یه زن درست رفتار کنه فرض کن که طرف ۲۵ سال با یه منطق دیگه بوده و بلد نبوده با یه زن رفتار کنه تا ازدواج کرد توی ۱ سال ۲ سال انتظار دارین اخلاقش عوض. بشه

زن به خرج کردن نیاز داره محبت و و و

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر مناسبت ازش کادو بخواه

چ کوچیک چ بزرگ بزار عادت کنه

ازش پول تو جیبی بگیر حتما که بعدا اذیتت نکنه سر این موضوع

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

اینم انداختن توی دهن زنان عادت بدن یعنی چی عادت بدی مردی که خودش نتونه با یه زن درست رفتار کنه فرض ک ...

مرد با زن تعامل نداشته

من کم یاد میگیره

و البته که کرد با مرد اخلاقیاتش فرق میکنه بعضی ها خودشون دوست دارن یاد بگیرن و ما کمکشون کنیم

هر مناسبت ازش کادو بخواهچ کوچیک چ بزرگ بزار عادت کنهازش پول تو جیبی بگیر حتما که بعدا اذیتت نکنه سر ...

من ازش کادو بزرگ میخام ولی میدونم پول نداره چون درگیر خونه سازی 😂

پس به همون کادو کوچیک راضی میشم🥲

مرد با زن تعامل نداشته من کم یاد میگیره و البته که کرد با مرد اخلاقیاتش فرق میکنه بعضی ها خودشون ...

اون موقع بله میتونی چیزایی که دوست داری مثلا یتوی مناسبت ها این کادو رو دوست دارم یا چیزای دیگه