2777
2789

برا اندرویدم nv

برای آی او اسم v2box

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان وی پی نمیاد همونو دارم هیچ نمیاد کانفینگ داری؟

خب باید هرروز کانفینگ جدیدبدی دیگه

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

از کجا بیارم؟ یبار از تل دراوردم دیگه تلگرامم نمیاد که در بیارم میشه یکی که کار میکنه بدی بهم

vless://62301c33-a285-78e8-9689-a28bea5712b9@ir.lightning2025.top:698?encryption=none&security=none&type=ws&host=telewebion.com,user.telewebion.com,plus.telewebion.com,api.telewebion.com&path=/ws?ed=2048#Telegram: @vatanvoiceir ❤️❤️

vless://62301c33-a285-78e8-9689-a28bea5712b9@ir.lightning2025.top:698?encryption=none&security=none&type=ws&host=telewebion.com,user.telewebion.com,plus.telewebion.com,api.telewebion.com&path=/ws?ed=2048#Telegram: @vatanvoiceir ❤️❤️

یه سوال میگم اینو کپی کردم کجا باید بزنمش؟

قسمت کانفینگ-کپی کیبورد

زدمش ولی چیزی رو بالا نمیاره😿 شاید مشکل نت ایرانسل

نه با نت ایرانسله اینا یکم تلاش کن