2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 46 پست

یاخدا چه گرون شده...

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا عروسیتو نباتی بردار

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

چرا پارچه نگرفتی بدی خیاط اسی

الان ک این گیپورا ترند شده نهایتا قیمتش تا ده تومن میشد

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

عزیزدلم منم کارم لباس عروس واینچیزاست

اول اینکه انشالله خوشبخت بشی

درمورد لباست کاملا سلیقه ایه میتونی سفید،نباتی،کرم،فیروزه ای و هررنگی که فک کنی میتونی انتخاب کنی وتمتو بچینی

حالا لباس سفید که گرفتی اتفاقا شیک ترین رنگیه که همیشه برای این مناسبتا استفاده میشه

دودل نشو و برو شیک ترین رنگارو انتخاب کن و ست کن با رنگ سفید لباست برای تم مراسمت

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

عزیزدلم چند تا مزون دیگه میرفتی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من اگه یه روز عروس شم حتما تو تمام مراسما سفید میپوشم🥲

ولی چون عقده سعی کن از تاج و تور استفاده نکنی موهات اگه بلنده دم اسبی ببند یا شنیون باز بزن آرایشت ملیح باشه خیلی شیک میشی

لباست پفیه یا ماهی؟

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز