2777
2789
عنوان

ناخونکاری

29 بازدید | 4 پست

بچها کسی راجب ناخونکاری اطلاعات داره؟😭

چجوری باید شروع کنم و اموزش ببینم و اینکه چقدر کلا هزینه میخواد تا بشه به درامد رسید

و اینکه درامدش اوکیه نسبت به هزینه هاش یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمت ناخن نرو هزار تا بدبختی داره باید دیزاین یاد بگیری هر کی میاد یه طرحی میخواد باید رو یه ذره ناخن نقاشی کنی برای همون دیزاینش باید کلی چیز بخری باید حداقل پنجاه تا لاکژل بخری حداقل دونه ای نود حساب کن که هر کدومشون بعد از بیست تا مشتری تموم میشه.پرایمر،دهیدراتور،سه چهار رنگ پودر و لیکویید که به شدت گرونه،دستگاهاش که معمولی رو به پایینش حداقل سه و نیم قیمتشونه.کاتالوگ باید بخری بیس کات رابر بیس تیپ فرمر پلی ژل حداقل دو رنگ،تاپ کات حداقل بیست تا لنز ناخن،قلم کاشته معمولی زیر یک و نیم نیست،قلم طراحی،حداقل چهار تا سر سوهان زیر نود تومن،زیر دستاش سیصد چهارصد تومن،نیپر حداقل سیصد تومن،عقب زن،چسب تیپ و...خیلی لوازم جانبی داره و اصلا نمی ارزه به در امدش ناخن ارزون ترین لاینه هنوز خیلی جاها با همه این مواد هنوز سیصد تومن برای ترمیم میگیرن و علاوه بر اینکه تو هر ماه باید پودر و لیکویید بخری حداقل دو تا دیگه از این موارد یا تموم میشه یا یه چیزیش خراب میشه یا خوب نیست باید دوباره بخری تو کار ناخن نرو

باشه مرسیی😭

هر چی میخری میبینی یه چیزیش کمه و باید استعداد نقاشی داشته باشی من چهار تا دوره حرفه ای رفتم کلی مدل ولی چون استعداد نداشتم باید با یه قلم به مواد شکل میدادم رو ناخن نمیتونستم واقعا آخرم رفتم سمته لاین هایه دیگه لاین رنگ هم خیلی گرونه