عزیزم دست توش زیاده بعد هزینه هاشم نسبتا رفته بالا ولی اگه دستت راه بیوفته مدل بگیری و تبدیل ب مشتری ثابت کنی میتونی درامد خوبی داشته باشی و زود خودتو نبازی
سمت ناخن نرو هزار تا بدبختی داره باید دیزاین یاد بگیری هر کی میاد یه طرحی میخواد باید رو یه ذره ناخن نقاشی کنی برای همون دیزاینش باید کلی چیز بخری باید حداقل پنجاه تا لاکژل بخری حداقل دونه ای نود حساب کن که هر کدومشون بعد از بیست تا مشتری تموم میشه.پرایمر،دهیدراتور،سه چهار رنگ پودر و لیکویید که به شدت گرونه،دستگاهاش که معمولی رو به پایینش حداقل سه و نیم قیمتشونه.کاتالوگ باید بخری بیس کات رابر بیس تیپ فرمر پلی ژل حداقل دو رنگ،تاپ کات حداقل بیست تا لنز ناخن،قلم کاشته معمولی زیر یک و نیم نیست،قلم طراحی،حداقل چهار تا سر سوهان زیر نود تومن،زیر دستاش سیصد چهارصد تومن،نیپر حداقل سیصد تومن،عقب زن،چسب تیپ و...خیلی لوازم جانبی داره و اصلا نمی ارزه به در امدش ناخن ارزون ترین لاینه هنوز خیلی جاها با همه این مواد هنوز سیصد تومن برای ترمیم میگیرن و علاوه بر اینکه تو هر ماه باید پودر و لیکویید بخری حداقل دو تا دیگه از این موارد یا تموم میشه یا یه چیزیش خراب میشه یا خوب نیست باید دوباره بخری تو کار ناخن نرو
هر چی میخری میبینی یه چیزیش کمه و باید استعداد نقاشی داشته باشی من چهار تا دوره حرفه ای رفتم کلی مدل ولی چون استعداد نداشتم باید با یه قلم به مواد شکل میدادم رو ناخن نمیتونستم واقعا آخرم رفتم سمته لاین هایه دیگه لاین رنگ هم خیلی گرونه