بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهای اونایی که از کشتن نظامینها و مدافعین وطن خوشحالید دقت کنید مشکلات الان بخاطر سالها انتخاب اشتباه با معیارهای مسخره بوده مخصوصا این آخریها پس چرا به فرزندان ایران که باوجود حقوق پایین و سختی کارهمیشه با جون و قلبشون از کشور دفاع کردن و دفاع میکنن حمله میکنید و از آسیب رسیدن بهشون خوشحالید یعنی منتظر این هستید که به ایران حمله بشه و کشتار راه بیوفته و ایران تجزیه بشه درضمن اکثر کشته ها توسط عوامل موساد و تروریستهای آموزش دیده بوده حتی اکثر معترضین هم توسط همین گروه برای بالا بردن آمار و اجرای قول کله زرد به طرز فجیعی کشته شدن ای کاش قبل از اینکه دیر بشه بیدار بشید خدا همونو براه راست هدایت کنه و عاقبتمون رو ختم بخیر بکنه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»