2777
2789

عزيزم بعد از عمل ميان بهت شياف و امپول ميزنن دردش انقدرام وحشتناك نيس من دوبار سز شدم فقط روزه اول از تخت كه بياي پايين يكم درد داري بعدش هرچي بيشتر راه بري دردات كمتر ميشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش پمپ درد و بعدش دايم كاچي و شياف و راه رفتن،البته من تجربه ندارم تجربه خواهرمو گفتم

سلام فواره قشنگ رویاهای مامان و بابا من هر شب وهر روز در انتظار دیدن روی ماه تو هستم که حتی نمی دانم که جورابت آبیست یا صورتی نمی دانیکه چقدر بیتاب در آغوش گرفتن میوه  عشقم...نمیدانی چقدر میخواهمت انقدر که هرخواستنی برایم تمام شده و تو شده ای سر آغاز تمام ارزوهایم انگار تو پلی هستی میان من و ارزوهایم تو باشی به همه ارزوهایم خواهم رسید ..یکی یه دونه باغچه قلبم میدانی اگر بیای تمام ثمره عمرمان را به پایت خواهیم ریخت نکند نمیدانی مادر چقدر چشم انتظار توست اگر خدا را دیدی بگو مادر است دیگر دل دارد..چقد باید چشم انتظار جوانه زدنت باشم چقدر باید در انتظار تکان هایت در دلم باشم چقد باید منتظر شنیدن صدای قلب مهربونت باشم ...کاش این انتظار به سر آید و تو بیای تو بیایی جان مادر.هرچقدر باشد این انتظار به جان خواهم خرید چون میدانم شیرین ترین خواهی بود .مراقب دلت باش از همین حالا تا آخر دنیا سفیدو پاک بمونه .اونی که از الان تا خدا نگرانته( مامان).."ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ... می ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ"ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ"می ﺧﻮﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ "ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ"می ﺩﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ"خدایی"... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ... ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ... "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮب)..... تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... "خدای من".... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی. اِلٰهي وَ رَبّي مَنْ لي غَیْرُکَ🙏🏼🙏🏼🙏🏼

حتما پمپ درد بگیر...عااالیه..هرکی استفاده کرده دردش خیلی کم بوده...بیمارستان حتی خصوصیش هم دلش نمیاد زیاد مسکن بده..

باید خودت بگیری از تجهیزات پزشکی یا داروخونه روز سز ببری با خودت بیمارستان..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
حتما پمپ درد بگیر...عااالیه..هرکی استفاده کرده دردش خیلی کم بوده...بیمارستان حتی خصوصیش هم دلش نمیاد ...

پمپ درد چیه

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

من سزلريني هستم ..از دکتر م درباره پمپ درد پرسیدم...گفت من اصلا توصیه نمی کنم ...چون مورفين تو شیر ترشح می شه و بچه نمی تونه راحت مک بزنه 

من توصیه می کنم با خودتون چند تا شیاف ديکلوفناک ببرید بیمارستان

پمپ درد چیه

پکیج مسکن..که بعد عمل بهت وصل میکنن..شاسی ش دست خودته..هروقت خواستی فشار میدی بهت مسکن تزریق میشه..هی نمیخواد منت پرستارهارو بکشی بیان بهت یه مسکن ضعیه بدن..دوست من گرفت هر 5 دقیقه میزد برا خودش اصلا بعد عمل درد نکشید.در صورتی که بغلیش از درد به خودش میپیچید

من سزلريني هستم ..از دکتر م درباره پمپ درد پرسیدم...گفت من اصلا توصیه نمی کنم ...چون مورفين تو شیر ت ...

اتفاقا خیلی عالیه..من ندیدم کسی پمپ درد استفاده کنه و مشکل پیدا کنه..دکترا و کادر بیمازستان درد کشیدن مریض رو اصلا اهمیت نمیدن..میگن از درد کشیدن کسی طوریش نمیشه خیالشون راحته..

کل درد تا ده روز تمومه. سختیش هم چن روز اوله.  دستور غذای دکترت رو رعایت کن. چیز سنگین برندار.موقعی که می گه راه برو زخمت رو تمیز نگه دار به اندازه ای که می گه دوش بگیر. پانسمان رو به موقع عوص کن با مسکن دردت میافته ولی باز استراحت کن یا اگه گفته فقط راه برو. کار نکن. زود خوب میشی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دکتر من برام بیحسی رو اندازه دوساعت بعد عمل زده بود تا از اتاق بیرون اومدم درجا یه شیاف دیکلو هم زدم فقط روز اول هر ۶ یا اگه احساس یکمی درد کردم ۴ ساعت شیاف زدم اصلا احساس درد نداشتم وقتی بار اول میخوای پاشی با یه دستت محکم شکمت رو نگه دار اگه شکمت نیاد رو بخیه اصلا دردت نمیگیره من به یه دست شکمم رو نگه داشتم با یه دست شوهرم رو گرفت اروم خودمو کشیدم کنار تخت اروم اومدم پایین اصلا درد نداشت بخیه هام برام دکترم لیزر کرد اوناهم خیلی خوب بودن بعد عمل هشت ساعت تمام رو پشتم بدون بالیش دارز کشیدم سعی کردم اصلا حرف نزنم اصلا تکون نخورم من شب نه سزارین شدم صبح ۸ مرخص شدم اصلا کمر درد و سر درد نشدم برام سوند هم نزدن شکمم رو هم وقت عمل ساکشن کرد دکترم اصلا فشار هم ندادن بعد اینکه اجازه دادن چیزی بخورم چندتا تیکه نون بربری که روش عسل مالیده بودم خوردم بعدش چندتا کمپوت اناناس و اب اناناش محشر قدرت میده به ادم بعد یک لیوان قهوه خوردم تا آثار بیحسی رو از بدنم کاملا پاک کنه اینا یادم بود امیدوارم بهتدن کمک کرده باشه اهان بعد عمل یه پیراهن پوشیدم جای عملم هوا بخوره هر روز حموم میرفتم بعد با سشوار خشکش میکردم