2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دعوتم منزل خودمون😂😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خونه مامانم افطاری دعوتیم مامانم واحد روبرومه باید الان برم کمکش .. دایی هامو بابابزرگمو دعوت کرده

به سلامتی

خوب می کنی میری کمک مامانت

شما غذا خودتون درست می کنید یا از بیرون تهیه می کنید

ما هم هیچ وقت جایی دعوت نمی شم

خونه ی مادربزرگ دعوتیم هفته ی بعدم خونه مامانم      تمام

والاپرسیدین امروزمهمونین گفتم بله وگرنه فکنم این مهمونیه اول وآخرباشه مثل اینکه فامیلاروبه انقراضن همه جم کردن مهمونی افطارو 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
به سلامتی خوب می کنی میری کمک مامانت شما غذا خودتون درست می کنید یا از بیرون تهیه می کنید

بله قراره قیمه بادمجان و سوپ سفید و حلوا درست کنه ههه  منم سیب زمینی هاشو سرخ کنم با سالادو اینور خونه خودم درست  کنم😁