2777
2789
عنوان

سوال شرعی

150 بازدید | 12 پست

ببخشید اینجا مطرح کردم.ولی واقعا مهم بود.من در  سه روز اول  پری فقط خ میبینم بعد از  اون فقط لکه های قهوه ای و معمولا روز ششم پاکم ولی روز هفتم غسل میکنم.حالا بخاطر روزه روز پنجم غسل کردم و امروز رو که روز ششم بود روزه گرفتم اما صبح یه لکه قهوهای دیدم باید روزم رو باطل کنم خیلی ناراحتم.

بعله لک دیدین باطله دوست عزیز

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریود از ۳تا ۱۰روزهستش تواین دوره زمانی هرموقع پاک شدین کامل غسل کنید اما اگرلک ببینیدبازم حیضه،

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
روزتون باطله،در ضمن اگه روز ۶ پاک میشین چرا روز هفت میرین حموم؟باید همون روز ۶ برین

برای اطمینان آخه روز ششم مثل ایندفعه بعضی وقتا لک دارم روز ششم رو تا آخر میمونم روز هفتم هم می رم حموم

دوستان ممنون از نظراتون خودمم شنیدم حتی اگه یه لکه کوچیک هم باشه باطله چون قبل ۱۰ روز میشه ولی خواستم مطمان بشم بازم ممنون😍😍نماز و روزه هاتونم قبول ما رو هم دعا کنید.