2777
2789
عنوان

مامانای خشگل

348 بازدید | 83 پست

توروخدا اونایی که تجربه دارین کمکم کنید غیر حریره و فرنی و سوپ و سرلاک دیگه چیا میشه به بچه ۶ماهه داد.نمیدونم چرا این غذاها رو به زور میخوره تازگیا دهنشو سفت میبنده نمیزاره بهش بدم راهکاری بلد نیستین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید غذا سفته ویا تند تند بهش میدی؟با قورت نداده بهش میدی،،یا مزه شو دویت نداره،،سیب زمینی با زرده تخم مرغ کره بزن،،بهش بده،،لقمه درشتم نده،حین کار ناز و نوازش کن

هر چی بدی همینه زود خسته میشن  پوره سیب زمینی  پوره هویچ  شله زرد کم شیرین شیر بر ...

پوره سیب و هویج و چه شکلی درست کنم هویج و سیب زمینی یعنی اشکال نداره .نشاسته میتونم بدم؟

شاید غذا سفته ویا تند تند بهش میدی؟با قورت نداده بهش میدی،،یا مزه شو دویت نداره،،سیب زمینی با زرده ت ...

نه اتفاقا رقیق درست میکنم زرده تخم مرغ و گفت ندیدن هشت ماهگی 

غذای غنچه طعم های مختلف داره مرتب طعم هاش رو عوض کن ...غذای فوری هم بیسکویت مادر در اب جوش له کن بچه ها دوست دارن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
پوره سیب و هویج و چه شکلی درست کنم هویج و سیب زمینی یعنی اشکال نداره .نشاسته میتونم بدم؟

نشاسته زوده سنگینه 

پوره سیب زمینی سیب زمینی ابپز کن کره دوقاشق شیر بش بزن نرم نرم بشه بهش بده هویجم همینه 

من چون خوشگل بودم اومدم😎

منم نینیم هفت ماهو نیمشه نمیدونم چی بهش بدم 

خسته شدم 

یبوست شدیدم گرفته 😭😭😭😭

اینقدر معدش سفت کار میکنه که اخرش زخم میشه 😢

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔