2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایید

33 بازدید | 7 پست

امروز زنگ زدن از مدرسه گفتن بیا پسرت شلوغ کرده منم رفتم دیدم مدیر داره سر بچه ها داد میزنه گوش یکیشونو میکشه منم گفتم چرا داد میزنی گوش زچه ها رو میکشی اونم گقت پدرمونو دراوردن و...منم گفتم خوب مسئولیت قبول نمیکردی خلاصه جر و بحث کردیم منم گفتم خفه شو بابا بعدش اومدم بیرون از دفتر

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه

معلمش با یکی از انجمن اولیا اومدن پادرمیانی گفتن عیبی نداده یه معذرت خواهی کن تموم شه منم رفتم معذرت خواهی کردم برگشت بی احترامی کرد گفت بی اصل و نسبی بی صاحبی تو فلانی بعدش هم گفت ۳ روز اخراج تو پرونده اش هم میزنم بچه پر خطر منم در و کوبیدم اومدم .

الان برم ازش شکایت کنم یا نه بدرد نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم واقعا وگرنه حتما در میاوردم

خب پس به آموزش پرورش منطقه تون گزارش بده، احتمالا براش اخطار رد می کنن اونم میترسه

راهنمایی که بودو مادر یکی از بچه ها از معاون مون شکایت کرد و اموزش پرورش هم اخطاریه فرستاد براش

خب پس به آموزش پرورش منطقه تون گزارش بده، احتمالا براش اخطار رد می کنن اونم میترسهراهنمایی که بودو م ...

باید برم پس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه