2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

5090 بازدید | 22 پست

بچه ها بنظرتون دوران نامزدی باید چجوری رفتار کرد با خودش و خانوادش

فقط نشون آوردن

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنگین رنگین باش و سعی کن شناخت پیداکنی تواین دوران و خودتو عزیزکن

خب چجوری میشه دقیق تر بگی 

بهترین دورانه عزیزم باید خوب شوهره اینده رو بشناسی و از فرصتها خوب استفاده کنی و لذت ببری

آره خوب لذت بردم تا الان خداکنه همیشه همینجوری باشیم

خب چجوری میشه دقیق تر بگی 

باهاش خوب باش. اما وابستشون نشو چون از اینده خبرنداری سعی کن طبق میلشون باشی اما نه هر میلی احترام حتما بزار محبت کن بزار فکر کنن دخترشون هستی نه یک عروس

سعي كن اخلاق شوهرت دستت بياد و نقطه ضعف دست خانواده و نامزدت ندي🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
سعي كن اخلاق شوهرت دستت بياد و نقطه ضعف دست خانواده و نامزدت ندي🌸

رابطه هم سطحی داشته باشم مشکلی داره؟

یه جایی شنیدم قبل از عقد سخت بگیرید بعد از عقد آسون

من سخت گرفتم تو اون دوران خیلی حرف زدم باهاش خیلی سوال پرسیدم کم کم مثلا دستم اومد اهل دروغ نیست ولی یکم غلو می‌کنه تو حرفاش فهمیدم خانواده اش خط قرمز شن هیچ وقت نباید درباره شون بد گویی کنم و... بیشتر مشکلاتی که تو زندگی پیش میاد سر همینه که خانوم ها این دوره رو آسون میگیرن به امید اینکه درست میشه ولی اصلا اینطوری نیست همینکه هست تازه بدتر هم میشه پس سعی کن وسط خوشگذرونی خوب بشناسیش تا ببینی می تونی با این آدم حداقل ۶۰ سال زندگی کنی یانه 

من آنقدر جدی برخورد کرده بودم که وقتی قبل عقد رفتیم آتلیه و من روسریم رو در آوردم جلوش زد زیر گریه گفت مطمئن نبودم می خوای زنم بشی 

الآنم خداروشکر خیلی از زندگیم راضیم چون قدرم رو می دونه راحت به دست نیومدم 

شمام حواست رو جمع کن یه بار که رفتی رستوران گرون ترین غذا رو سفارش بده ببین چیکار می کنه یه وقت خسیس نباشه 

وسط حرفات یه سوال ازش بپرس ۱۵ روز بعد دوباره وسط حرفات همون سوال بپرس ببین همون جواب رو میده یا نه اگر جوابش یکی نبود آدم صادقی نیست باهات ممکنه پیش خودش میگه این جوری جوابش رو میدم دلش رو به دست میارم بعدش که رفتیم سر خونه زندگی مون کار خودم رو می کنم متاسفانه خیلی ها اینجورین مثلا در مورد زن ایده آلش بپرس یه سوال کلیدی که یه جواب مشخص نداشته باشه ولی جوابای نامزدت باید تقریبا یکی باشه اگر نبود حتی اگرم دروغگو نباشه نشون میده هنوز آماده ازدواج نیست چون خودش زن ایده آلش رو نمی شناسه

درباره ده سال آینده ازش بپرس ببین دوست داره ۱۰ سال بعد چه زندگی داشته باشه مثلا اگر اون بخواد ده سال بعد ۵ تا بچه داشته باشه ولی تو بخوای ده سال بعد دکتری گرفته باشی نمی تونین باهم زندگی کنین چون نمیشه ۵ تا بچه به دنیا آورد و درس هم خوند 

یه بار یه دعوای سوری بگیر باهاش تند صحبت کن با صدای بالا ببین چیکار می‌کنه اونم صداش رو می بره بالا یا مثلا قهر می کنه چند روز باهات حرف نمیزنه یا مثلا وسط خیابون ولت می‌کنه می‌ره یا نه میاد منت کشی سعی می کنه باهات حرف بزنه مشکلت رو بفهمه اگر اهل قهرای طولانی مدت و زودرنج باشه بی نهایت سخته زندگی کردن باهاش پیرت می‌کنه عذاب باید بکشی یه عمر صدات در نیاد که آقا بهش بر نخوره

خلاصه ببین اولویت هات تو زندگی چیه مثلا من یه شوهر راستگو و دست و دل باز و خوش اخلاق می خواستم که خب شکر خدا هست 

اونا رو بسنج و امتحان کن ببین داری با آدم مناسب خودت ازدواج می کنی یا نه چون ممکنه هر دو خوب باشین ولی مناسب هم نباشین

دست سازه های من : @annabkala
رابطه هم سطحی داشته باشم مشکلی داره؟

بستگی به خانواده ات داره اگر مذهبی و سنتی نیستن نه ولی اگر باشن اون وقت اگر بفهمی مناسب هم نیستین نمی تونی برگردی و همه چیز رو تموم کنی 

خاله ام یه چیز جالب تعریف می کنه میگه یه بار که با شوهرم رفته بودیم خرید با اینکه کلی جای پارک بود بازم شوهرم داشت میگشت دنبال یه چیزی و ماشین رو پارک نمی کرد ازش پرسیدم نمیشه اینکاها پارک کرد ماشینم گفت چرا ولی روی جوب پل نداره چطوری می خوای رد بشی می گفت دهنم وا موند که خب رد میشم مثل بقیه شوهر خاله ام بهش گفته بود ولی من تا حالا ندیدم از روی جوب رد بشی همیشه رفتی از روی پل رد شدی بعدا که میان خونه خاله ام بهش فکر می‌کنه یادش میاد که تو دوران نامزدیشون دامن تنگ می پوشیده با جوراب نمی تونسته پاهاش رو باز کنه از روی جوب رد بشه میرفته از روی پل رد میشده تو همه ی ۱۹ سالی که از زندگیشون گذشته شوهر خاله ام فکر می کرده خاله ام نمی تونه از روی جوب رد بشه و ماشینش رو دم یه پل نگه می‌داشتند که خاله ام از روی پل بره تو پیاده رو