یه جایی شنیدم قبل از عقد سخت بگیرید بعد از عقد آسون
من سخت گرفتم تو اون دوران خیلی حرف زدم باهاش خیلی سوال پرسیدم کم کم مثلا دستم اومد اهل دروغ نیست ولی یکم غلو میکنه تو حرفاش فهمیدم خانواده اش خط قرمز شن هیچ وقت نباید درباره شون بد گویی کنم و... بیشتر مشکلاتی که تو زندگی پیش میاد سر همینه که خانوم ها این دوره رو آسون میگیرن به امید اینکه درست میشه ولی اصلا اینطوری نیست همینکه هست تازه بدتر هم میشه پس سعی کن وسط خوشگذرونی خوب بشناسیش تا ببینی می تونی با این آدم حداقل ۶۰ سال زندگی کنی یانه
من آنقدر جدی برخورد کرده بودم که وقتی قبل عقد رفتیم آتلیه و من روسریم رو در آوردم جلوش زد زیر گریه گفت مطمئن نبودم می خوای زنم بشی
الآنم خداروشکر خیلی از زندگیم راضیم چون قدرم رو می دونه راحت به دست نیومدم
شمام حواست رو جمع کن یه بار که رفتی رستوران گرون ترین غذا رو سفارش بده ببین چیکار می کنه یه وقت خسیس نباشه
وسط حرفات یه سوال ازش بپرس ۱۵ روز بعد دوباره وسط حرفات همون سوال بپرس ببین همون جواب رو میده یا نه اگر جوابش یکی نبود آدم صادقی نیست باهات ممکنه پیش خودش میگه این جوری جوابش رو میدم دلش رو به دست میارم بعدش که رفتیم سر خونه زندگی مون کار خودم رو می کنم متاسفانه خیلی ها اینجورین مثلا در مورد زن ایده آلش بپرس یه سوال کلیدی که یه جواب مشخص نداشته باشه ولی جوابای نامزدت باید تقریبا یکی باشه اگر نبود حتی اگرم دروغگو نباشه نشون میده هنوز آماده ازدواج نیست چون خودش زن ایده آلش رو نمی شناسه
درباره ده سال آینده ازش بپرس ببین دوست داره ۱۰ سال بعد چه زندگی داشته باشه مثلا اگر اون بخواد ده سال بعد ۵ تا بچه داشته باشه ولی تو بخوای ده سال بعد دکتری گرفته باشی نمی تونین باهم زندگی کنین چون نمیشه ۵ تا بچه به دنیا آورد و درس هم خوند
یه بار یه دعوای سوری بگیر باهاش تند صحبت کن با صدای بالا ببین چیکار میکنه اونم صداش رو می بره بالا یا مثلا قهر می کنه چند روز باهات حرف نمیزنه یا مثلا وسط خیابون ولت میکنه میره یا نه میاد منت کشی سعی می کنه باهات حرف بزنه مشکلت رو بفهمه اگر اهل قهرای طولانی مدت و زودرنج باشه بی نهایت سخته زندگی کردن باهاش پیرت میکنه عذاب باید بکشی یه عمر صدات در نیاد که آقا بهش بر نخوره
خلاصه ببین اولویت هات تو زندگی چیه مثلا من یه شوهر راستگو و دست و دل باز و خوش اخلاق می خواستم که خب شکر خدا هست
اونا رو بسنج و امتحان کن ببین داری با آدم مناسب خودت ازدواج می کنی یا نه چون ممکنه هر دو خوب باشین ولی مناسب هم نباشین