2777
2789
عنوان

مشکلات مدرسه

88 بازدید | 9 پست

کی دختر دیکتاتوری داشتنبم تومدرسه همیشه منو آزار میداد و قلدری هاش تمومی نداشت.نذاشت درس بخونم جلو چشم معلم منو میزد منم میزدمش وبهم فحش میداد .از هفتم همه منو آزار دادن حتی می دختر دیگه من رو توکلاس زد و منم تلافی کردم اون برای تلافی دوباره گرفت بعد تموم شدن مدرسه منو کتک زد منم درحد مرگ زدمس

حتی یک دختر دیگه هم با زبونش آزارم داد چون من خبرچینی کرد و اونم برای بازخواست با لحن بد حرف زد باهام بعدش دعوامون شد دوست به یقه شدیم و مدیر که میدید زیاد دعوام شده زنگ زد بابام ومطلعشکرد خدا از دختر سومی نگذره که با هرزه بازیاش کاری کرد بابام برای اولین بار بیاد مدرسه و بازخواست شه،قبلش اصلا لام تاکام هیچی از دعواهام نگفته بودم

فعلا که شما باهمه دعوا داشتی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ذیل کنه همشون مخصوصا اون دختر قلدر لات وقیحوکه نداشت درس بخونم ودر مدرسه وکوچه قلدری هاش زبانزد بود ومنو آزار داد منم حتی تکرار ادرار گرفتم ودردرسم اختلال ایجاد شد و همان وقتا بود که پدربزرگم مرد و مادرم دیوونه شد و زندگیمون به چخ رفت😤😒😮💨ایکاش میشد مدرسمون ور عوض کنم تا از شر همچنین کودن های و.خول خلاص میشدم😑😤

توی مدرسه اگه همکلاسی ها اذیتم می کردند به مامانم می گفتم فرداش میومد مدرسه و به مدیرِ مدرسه شکایت می کرد و مدیرِ مدرسه هم با شیلنگ گاز فشار قوی به کفِ دست دانش آموز رودار می زد توی مدارس منطقه ما رسم هست ،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

توی مدرسه اگه همکلاسی ها اذیتم می کردند به مامانم می گفتم فرداش میومد مدرسه و به مدیرِ مدرسه شکایت م ...

خوش بحالت ما تو مدرسه از این رسوم نداریم که! الان زمونهعوض شده و ی خط رو صورت دانش آموز بیفته والدینش ختشک مدیر رو میکشم سرش

فعلا که شما باهمه دعوا داشتی

من فقط انتقام کلاس هفتم. هشتم و همچنین ابتدایی که همیشه منو آزار میدادن و تحقیر و توبیخم میکردن رو گرفتم!مگه تلافی و انتقام جویی جرمه؟؟؟نباید. خودتو خالی کنی? ولی اون دختر سومی ریزه اندام با زبان ۱۰متریو سلطیه اش منو. خیلی آزار میداد مخصوصا از کلاس ششم