2777
2789
عنوان

بیاین ی چیزی شده

318 بازدید | 19 پست

شام درست کردم همسرم اومد خورد داشت شوخی و مسخره بازی درمیاورد دست زد ب بازوهام ب شوخی و خنده گفت زن شل نمیخاستم منم با خنده کفته بلههه خیلی هم دلت بخاد یهو بغلم کرد گفت اصن تانک خودمی (چاق نیستم تو پرم یکم) خیلی بهم برخورد باهاش قهر کردم گقت چ بی جنبه گفتم اره من بیجنبم نمیدونم چرا انقدر ناراحت شدم الانم قهرم هنوز مامانمم بهش گفته صبحی ک مریم صبونه نبرد چون بهش گفتی تانک اونم گفته شوخی کردم مامانمم گفته مریم زودرنجه وحساس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوتاه بیا

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

خب خیلی ناراحت بودم مامانمم رفته بهش گفته حتما استخونی میخاسی تو

حرف شوهرت بد بوده

کار شما که به مامانت گفتی از اون بدتر

اینکه مامانت به شوهرت گفته از اون دوتا خیلی بدتر

چرا اینقدر بچه بازی آخه؟

به شوهرت میگفتی ناراحت شدم یه عذرخواهی میکرد. عذرخواهی هم نکرد یه روز باهاش سرسنگین میشدی و قهر میکردی . ادم هر حرفی همسرش زد که نمیره به مامانش بگه. اونم مامانی که به جای آروم کردن جو، همچین موضوع کوچیکی رو بزرگ کنه و به رو دامادش بیاره

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

نباید ب مامانت میگفتی ،حالا گفتی چی شد مثلا ،فقط دیگ شوهرت جرعت نمیکنه چیزی پیشت بگه چون میدونه میذاری کف دست مامانت

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍