boobooli مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 162 عنوان پدر دیکتاتور 😭 86 بازدید | 7 پست کسی میدونه چطوری باید رفتار کردکه همش محدودت میکنه همش میخواد به جات تصمیم بگیره حتی اشتباهات رفتاری خودشم گردن نمیگیره میندازه گردن خودت 1404/11/13 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریاناا۸۷۸۸ عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 430 باید نشوندش سرجاشجلوش وایساد وایسا جلوی پدرت هیچ کسی حق نداره جای شما تصمیم بگیره
hera_k1 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2264 من درستش کردم (خودم تبدیل به آدم دیکتاتور بددهن دست بزن دار شدم ولی آزادی ارزشش رو داشت) فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾
boobooli مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 162 باید نشوندش سرجاش جلوش وایساد وایسا جلوی پدرت هیچ کسی حق نداره جای شما تصمیم بگیره چطورییی؟خودشو علامه دهر میدونه خستم کرده اینقدر که با مغز زنگ زده قدیمیش برام تصمیم گرفته قفس ساخته برام
boobooli مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 162 من درستش کردم (خودم تبدیل به آدم دیکتاتور بددهن دست بزن دار شدم ولی آزادی ارزشش رو داشت) دلم میخواد اینجوری کنم ولی دلم نمیاد گیر افتادم
zizivfddd عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 641 من درستش کردم (خودم تبدیل به آدم دیکتاتور بددهن دست بزن دار شدم ولی آزادی ارزشش رو داشت) از کسیکه طرفدار اسلام بیشتر از این انتظار نمیره
hera_k1 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2264 از کسیکه طرفدار اسلام بیشتر از این انتظار نمیره چیکار میکردم مثله یه آدم ضعیف ترسو ویمیستام تا سرم ببر خب آدمش کردم اینکار من باعث شد دیگه مادرم هم کتک نزنه درضمن شعیه مولا علی از بندخدا نمیترسه 😉✌️ فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾
boobooli مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 162 چیکار میکردم مثله یه آدم ضعیف ترسو ویمیستام تا سرم ببر خب آدمش کردم اینکار من باعث شد دیگه مادرم هم ... حالا بابای من دست بزن نداره ولی عقایدش پوسیدستدختر پاشو از در نذاره بیرون با نامحرم حرف نزنه پول خودتو من تصمیم بگیرم چیکارکنیبابا دلم میخواد برا خودم زندگی کنم مث همه دوستام که آزادن
zizivfddd عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 641 چیکار میکردم مثله یه آدم ضعیف ترسو ویمیستام تا سرم ببر خب آدمش کردم اینکار من باعث شد دیگه مادرم هم ... تو چطور ادمی هستی شیعه علی حسن حسین و پیغمبرتی😂ک قانوناشو نمیدونیاسلام زنو کوچک میشمره ، باید تو سر خور باشی نمیدونم چرا هرچی فساده از این مذهبیا بلند میشه سن بالا دوست داره خانوم