2777
2789
عنوان

دکتر جکول هستم🗿🤌🏻4

76 بازدید | 5 پست

در این جلسه میپردازیم به افسردگی دوران 2 سالگی( خودم یک سالمه )دوستان بسیار موضوع شایعی هست جدی بگیرید بسیار توی سایت مشاهده شده که افرادی با نشانه های عدم اعتماد به سقف وجود دارند که خودشون رو زشت دو عالم میدونن ولی معتقدند پرنسس های دیزنی هم زشت خدا دادی هستن 🗿🎀 ( میتوانید به صورت کاملا غیر مستقیم اشاره کنید به این موضوع🦄🎀)

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم

وای چقد بامزه ای

نه متاسفانه مزه سگ میدم🗿🙏🏻

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🗿🎀

2790
2778
2791
2779
2792