2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ با سابقه بالا تازه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من الان دانشجو هستم

حکم ۱۳ میخوره

۷۰۰ میره برای صندوق بازنشستگی و بیمه و...

۵۸۵۰ میره برای هزینه خوابگاه و غذا(حتی تابستونم کم میشه)البته الان شده ۷ تا هشت تومن

یکی ازدبیرای سالای قبلم که حدود پنج شیش سال سابقه داره ۲۰ میخوره چون وام گرفته و بیمه تکمیلی هست ۱۷ دریافتی هست

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
معلمی ک سال اولشه 21اینا 4سال سابقه حدودا 25رتبه بندی حقوق میبره بالا

۲۱ شاید زن بتونه خودش تنها برای خرج خودش خوب باشه ولی برای یه مرد واقعا خیلی کمه

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

خیلی کمه.تازه دبیری کمتر از آموزگاریه.البتع جدیدا طبق کارکردشون حقوق میگیرن چون همش تعطیلن😅

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹