2777
2789
عنوان

يعني اره

200 بازدید | 8 پست

بنظرتون علايم بيش فعاليه؟؟؟

دخترم ٥ سالشه و خيليييي شلوغه، مخصوصا توي مهموني بيشتر سر و صدا توليد ميكنه، خيلي هول هست، يه ساله كلاس موسيقي ميبرم اما دل نميده و به زور من تموين ميكنه و هر وقت ميكم فلان كارو بكنيم زير بار حرفم نميره، هر چي بزرگتر ميشه بدتر ميشه. بيش فعاله ؟؟؟

با اين چيزها نميشه تشخيص داد 

بايد ببرى دكتر و تمام كارهاشو بگى و اونم تست بگيره از بچه بعد معلوم ميشه

با ٤ تا علائم كه اينجا گفتى كه نميشه پسر منم مهمون مياد غوغا بپا ميكنه ٥ سالشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرست باشگاه بچه تو مخصوصا ورزش رزمی خیلی تخلیه میشه اروم میشه خواهر من اینطور بود از وقتی رفت باشگاه خیلی ارومو سر به زیر شد😉

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه تخصص داریم به اسم مغز و اعصاب اطفال باید ببری پیش متخصص مغز و اعصاب اطفال گمونم

اما فامیلمون کوچیک بود خیلی شیطون بود همه ش نگران بود پیش فعال نباشه مامانش به دکتر اطفالش می گه این پیش فعال نیست اینقدر شیطونه

دکتره پرسیده بود دارید خیابون رد می دید می پره کسط خیابون یا ماشین داره میاد می ترسه و عقب می کشه

گفت اگه پیش فعال باشه از این چیزا ترس نداره اصلا

حالا نمی دونم...

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

پسر خواهر شوهر من یه مقدار خیلی کم پیش فعالی داشت اصلاتا ۴ سالگی تو چشم کسی نگاه نمی کرد و فقط جیغ می کشید کارای خیلی خطرناک می کرد و از چیزی نمی ترسید حدود ۵ سالش بود تازه به من گفت زن دایی اسمت چیه با اینکه هفته ای دو روز خونه مادر شوهرم می دیدمش