2777
2789
عنوان

فامیلامون😫🧟

109 بازدید | 5 پست

سلام من چهارتا زندایی دارم که دوتاشون شیطانیه و دوتاشون فرشتن

یکیشون اون روز جلو جمع مرا سکه یک پول کرد و گفت خف شو ..... یکبارم ک با دخترخاله م دعوام شد گفت تقصیر توعه رفتی اونو زدی!

اون یکی زنداییم هم هروقت میاد یکجور نفرت انگیز منو مینگره که نگو! بچشو بدش میاد به من یکبار حتی با خشونت ازم گرفتش هربار میاد با نگاه های موذیانه اش رگمو میزنه حتی نمیذاره دخترش با ابجیم بازی کنه و بذر کینه تو دل دخترش میکاره و خیلی فساد وسلیطست ده متر زبان داره اما خیلی خونسرده

ولی رگ خواب منو زده داییمو یکجور تحت فرمانش درآورده که نگو داییم مثل سگ از زنش و خانواده زنش میترسه واقعا چه خانواده تند مزاج هستم خودشم جوونه و کوچک ترین زنداییمه باز صد رحمت به زندایی بالایی!!!

یک زنعمو هم دارم شیطونم درس میده اونروز رفتم منزلشون گفت ببین دندونانپسرام چقدر خوبن دندونای شما داغونه و با بی حیایی اموال پدربزرگم و غارت میکنه حتی زندگی دخترعمومم داغون کرد و با اون زنعمو قطع رابطه کرد و رگ خواب اون یکی زنعمومومیزنه و خیلی اب زیر کاه و موذیهوقصدداره طایفه دودمان شوهرشوبه باد بده !😤😱

باز صد رحمت به زنداییام😐

شما هم اینطور نمک به حروم دارین بگین که تنها نیستم¡

چهارتا عمه دارم نمیتونم بشون توبدی رتبه بدم اما یکیشون زنداییمه ماراباجادوهاش ونقشه هاش ب خاک سیاه نشوند .زن عموهام هم افتضاح وحسود یکیشون ک کامل روانیه .زن عموی بابام هم خودشیطانه .مانمیدونستیم عمه ام جادوگره ب ماترشی میداد یامیگفت لباس کهنه دارین بذین ب من بدم همسایمون ماهم خرمیدادیم.ی روز رفتم خونشون ی چایی خوردم برگشتنه رفتم توهپروت وپریدم وسط خیابون وتصادف کردم

دور فلکی یکسره برمنهج عدل است خوش باش که ظالم نبردراه به منزل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا غریبه ان اینا تخم آدمم نیستن اینا باید برن به گور سیاه اینا کاره ای نیستن؛اینل یک مشت غریبه بیشتر نیستن که هستن!٫؟

از غریبه نمک نشناسی چه انتظاری بیش از این میره ؟همین که آشوب وفتنهنباشن برای هفتاد پاشو آدم بسته

موندم چطور برخی ها ازدواج فامیلی میکن!!!یا چطور شوهر میکنن ومحبورن ایل و طایفه اون رو هم به دوش بکشن